MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tarkan ile Pınar Dilek evlendi

Tarkan, 5 yıllık sevgilisi Pınar Dilek ile evlendi. 40 kişinin katıldığı gecede, beş güvenlik görevlisi kuş uçurtmadı.

PINAR DİLEK HAMİLE Mİ?

Yaz aylarında evlenmesi beklenen çiftin sürpriz bir kararla dünyaevine girmesi kafaları karıştırdı. İddiaya göre, Pınar Dilek hamile olduğu için nikah tarihi öne çekildi.

-

Ünlü sanatçı, uzun süredir birlikte olduğu gurbetçi sevgilisi Pınar Dilek ile aile arasında düzenlenen törenle evlendi. Megastar'ın Tarabya'daki villasında gerçekleşen nikaha; şarkıcının annesi Neşe Tevetoğlu, ağabeyi Hakan Tevetoğlu, kardeşi Adnan Tevetoğlu ve aile üyeleri katıldı. Gelin Pınar Dilek'in ailesi de geceye katılmak için Almanya'dan İstanbul'a geldi.

Tarkan, bir catering şirketiyle anlaşıp toplam 40 kişilik yemek verdi. Villanın merdivenleri mumlarla süslendi. Gazetecilerin görüntü almasını önlemek için beş özel koruma görev yaptı.


Tarkan ve Pınar Dilek; tören için cuma sabahı hazırlıklara başladı. 18.00'de başlayan yemekte dünyaca ünlü sanatçıların eserleri çalındı. Konuklar, sabaha karşı 03.00'te evden ayrıldı.

Konuklar, gazetecilerin görüntü almaması için araçlarına kapalı garajda bindi. Pınar Dilek ve ailesi, 35 plakalı minibüse binip evden ayrıldı. Dilek Ailesi'ni taşıyan araca eskort eşlik etti. Araç, The Grand Tarabya Hotel'e giden minibüsü takip eden gazetecilerin önüne kesip fotoğraf çekilmesini engellemeye çalıştı.

Tarkan, tüm misafirleri gittikten sonra ailesi ile bir saat daha geçirdi. Ailesiyle gecenin kritiğini yapan Tarkan; annesi Neşe Tevetoğlu, ağabeyi Hakan ve kardeşi Adnan'ı kapalı garajdan uğurladı. Audi A6 marka araç ile evden ayrılan Tevetoğlu Ailesi, gazetecilerin görüntü aldığı sırada kahkaha attı.

Tarkan'ın evlilik haberi üzerine sosyal medyadan birçok mesaj atıldı.> Cok mutlu ol be adammm hattta evli mutlu hizlica cocuklu ol mutluluklar


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler