MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tarkan ile Pınar Dilek evlilik sözleşmesi mi yaptı?

44 yaşındaki Megastar Tarkan, 4 yıllık sevgilisi 31 yaşındaki Pınar Dilek ile cuma akşamı İstanbul Tarabya'daki villasında nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift evlendi ama dedikodular yakalarını bırakmıyor. Önce Pınar Dilek hamile mi? iddiası basına yansırken ikinci iddia ise Ünlü çift evlilik sözleşmesi mi yaptı? oldu. Tüm soruların cevabı haberimizin içinde...

Ünlü sanatçı Tarkan uzun süredir birlikte olduğu gurbetçi sevgilisi Pınar Dilek ile aile arasında geçtiğimiz cuma günü düzenlenen sade bir törenle evlendi.


Ünlü çift hakkında çıkan ilk dedikodu Pınar Dilek'in hamile olduğu için düğün tarihinin öne çekilmesiydi. Tarkan bu iddialara hemen yanıt vererek açıklık getirdi:
Tarkan: 'Ülke gündemi üzücü. Bu gündemde sessizce nikah yaptık. Düğün 6 Mayıs'ta Köln'de olacak eşim de henüz hamile değil'

İkinci çıkan dedikodu ise Tarkan ve Pınar Dilek'in evlilik sözleşme yapıp yapmaması.
Pınar Dilek, Tarkan'a sözleşmeye imza atabileceğini söyledi. Ancak Tarkan kabul etmedi. Ünlü çiftin evlilik süresince edindikleri tüm mallar ortak olacak.

29 Nisan'da sade törenle evlenen Tarkan ve Pınar Dilek'in düğünü ise Almanya Köln'de yapılacak.

Çift, gelin tarafının neredeyse tamamının Almanya'da yaşaması nedeniyle düğünü Köln'de yapacak. Bu arada Pınar Dilek'in düğün için de farklı bir gelinlik diktirdiği, çiftin balayına haziranda çıkacağı ve şimdilik tercihlerinin Uzakdoğu olduğu öğrenildi. Tarkan balayından sonra ise Avrupa turnesine çıkacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler