MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Türkiye güzeli' sanılan Ecem Uzgör sosyal medyanın gündemine oturdu

Almanya'nın Bremen kentinde düzenlenen dünyanın en büyük modellik yarışmalarından biri olan 'Top Model of the World'de Türkiye'yi temsil eden Ecem Uzgör, sosyal medyanın gündemine oturdu.

26 Ağustos Cuma gecesi 40 ülkenin temsilcilerinin yarıştığı yarışmada 25 yaşındaki Ecem Uzgör, herhangi bir dereceye giremedi ama son günlerde sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Genç yarışmacının 'Türkiye Güzeli' ünvanıyla ülkemizi temsil ettiğinin sanılması kullanıcılar arasında büyük tartışma başlattı. Tabi kendisini çok beğenip destekleyenler de oldu, güzel olmadığını savunan da.
İŞTE BAZI YORUMLAR:

-Allah çarpsın Ecem Uzgör de çirkin şansı yoksa bende insan değilim.

-Ecem Uzgör'e laf söyleyenle döğüşürüm bundan sonra çünkü benziyoruz.

-Miss Turkey güzelini secenlerin kafası Ecem Uzgör'den daha güzeldi sanırım.

-Ecem Uzgör müdür nedir şu kızla dalga geçmeyi kesin artık kızı Türkiye güzeli değil Top Modeli seçtiler yani güzelliği için değil fiziği.

-Bu seneki Miss Turkey güzeli Ecem Uzgör seçilmiş.. Miss Turkey'e de kayyum atansın.

-Ecem Uzgör olayı ile bütün çirkinler kendinde özgüven bulup kendine tanrıça felan demiş. Comic ;d

-Kızın temsil edebilitesi tartışılabilir ama bu kimseye Ecem Uzgör'ün güzelliğine yaratılışına laf edip linç etme hakkını vermez.

-Ecem Uzgör #MissTurkey falan değil.Modellik yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiş hepsi bu.Çok aşırı abarttınız ve fazlasıyla saygısızlık ettiniz.

-Ahmet Çakar'ın beğenmediği ve yerine Miss Turkey'de yarışmak istediği Ecem Uzgör iki dil biliyor ve müzisyen.
DURUM ÇOK FARKLI

İşin aslı sanılanın aksine çok farklı. Dünyada çok sayıda güzellik ve modellik yarışması var. Top Model of the World adından da anlaşılacağı üzere bir modellik yarışması. Güzellik ön planda değil. Ecem Üzgör da ülkemizi 'Türkiye Güzeli' olarak temsil etmedi.

1,76 boyunda olan Ecem, 52 kg ve 82/65/86 ölçülerine sahip. Londra'da popüler müzikallerde oyuncu ve şarkıcı olarak rol alan Ecem Uzgör'ün en büyük isteği ise bir gün şarkılarının çok geniş kitlelere ulaşması ve şarkı söyleyerek büyük konserler vermek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler