MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlü çift ayrılığa 6 ay dayanabildi

Sosyetik güzel İdil Fırat ile oyuncu Engin Öztürk ayrılığa fazla dayanamadı. İkili uzun bir aradan sonra önceki gün yine birlikte görüntülendi.

Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk ve sosyetik güzel İdil Fırat, 6 aylık ayrılık döneminden sonra tekrar bir araya geldi. Çift önceki gün Etiler'de baş başa yemek yedi. Oturdukları mekânda Galatasaray-Beşiktaş derbisini de izleyen ikilinin, hayli keyifli olan gecesi çıkışta tatsız bitti. İdil Fırat'ın babası Önder Fırat'ın vetosu yüzünden ayrıldığı iddia edilen ikili, çıkışta basın mensuplarına görüntü vermemek için akla karayı seçti.

Ailesinin ilişkisine karşı çıkmasından dolayı Engin Öztürk ile ayrılık kararı aldığı ileri sürülen İdil Fırat, yaşadığı tüm baskıya rağmen aşkından vazgeçmedi. 6 ay sonra tekrar başlayan ilişkilerini göz önünde yaşamak istemeyen çift, gazetecilerin tüm sorularını yanıtsız bıraktı. Muhabirlerin "Tekrar başlayan ilişkiniz hayırlı olsun" temennisine karşılık vermeyen Engin Öztürk, taksiyle evinin yolunu tuttu. Öztürk'ün ardından mekândan çıkan İdil Fırat'ın da ağzını bıçak açmadı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler