MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlü çift kameralar önünde kavga etti

Geçtiğimiz hafta 40 günlük balayından dönen Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti 'Tatlım Tatlım' filmini izlemeye gelen misafirler arasındaydı. Ünlü çift evliliklerinde her şeyin normal gittiğini söylerken birden kameralar önünde tartışmaya başladı.

40 günlük balayından geride bıraktığımız günlerde dönen Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, 'Tatlım Tatlım' adlı filmi izlemek üzere sinemaya gitti. İkili ayaküstü sohbet ettikleri basın mensuplarının karşısında ilginç bir tartışma yaşadı.

Sinema öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikiliden Almeda Abazi, yaptığı açıklamalarla Tolgahan Sayışman'ı ters köşeye yatırdı.

Gazetecilerin "Tolgahan Bey evde nasıl biri?" sorusuna "Tolgahan çok dağınık biri, dolaptan kıyafetlerini alırken bile ortalığı dağıtıyor, onun ardından ev dağılıyor" diye cevap verince eşini hayli şaşırttı. Bunun üzerine Tolgahan Sayışman, "Sen ne dolmuşsun be, adamların önünde neler söylüyorsun!" şeklinde bir tepki gösterdi.

Muhabirlerin "Evlilik yüzüklerinizi sürekli olarak takıyor musunuz?" şeklindeki sorusuna yüzüğünü göstererek yanıt veren Almeda Abazi'den sonra, alyans takmadığı gözlenen Tolgahan Sayışman, "Kaybederim korkusuyla takmıyorum. Kalbime takmışım kardeşim daha alyans takıp millete göstermeye gerek mi var" diyerek cevapladı.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler