MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlü restoranda skandal

Etiler'deki Nusr-et Steak House'un sahibi Nusret Gökçe hakkında, çalışanına tehdit ve küfürden 4 yıl hapisle dava açıldı.

İstanbul Etiler'de faaliyet gösteren et restoranı Nusr-et Steak House çalışanlarından Ali İhsan Kandil, müşterilerin içinde küfür edip ardından işten kovduğu iddia edilen Nusr-et'in sahibi Nusret Gökçe'yi dava etti. Kandil ifadesinde,"Nusret Gökçe'ye ait Nusret Steak House'da müşteri yoğunluğu nedeniyle gelen bayan müşterileri, erkek müşterilerin yanına oturturmak zorunda kaldım. Onlar da beni Nusret Gökçe'ye şikayet etmiş. Şikayet üzerine yanıma gelen Gökçe bana,'Sen mi kadınları oraya oturttun p.....k, karı mı pazarlıyorsun benim dükkanımda? Gebertirim lan seni. S... git buradan, seni kovuyorum diyerek bana hakaret etti" dedi.

Gökçe eski çalışanının iddiasını yalanladı. Ancak Gökçe hakkında tehdit ve eski çalışanının onur, şeref ve saygınlığını müşteriler içinde küfür ederek rencide ettiği ididasıyla iddianame hazırlandı ve 4 yıl hapis cezasıyla yargılanacak. Olayın yaşandığı masanın İtalyan usulü paylaşımlı masa olduğunu belirten müşteki avukatı Müge Özarmağan, : "Müvekkilim 10 yıldır Nusret beyin yanında sağ kolu gibi kıdemli şef olarak VIP müşterilerle ilgileniyordu. İki hanımı orada çalışan bir garson yer olmadığı için paylaşımlı masaya yönlendirmiş. Onlar da aileleriyle birlikte oturan iki işadamının oturduğu o masaya oturmayı kabul etmişler. Sonradan o masadan kalkmak isteyen hanımlar da durumu Nusret beye iletmişler" dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler