MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlüler sandık başında!

Türkiye, anayasa değişikliğini oylamak için sandığa gitti. Yaklaşık 55 milyon seçmenin sandığa gittiği referandum için oy verme işlemleri sona erdi. Ünlü isimlerin de sandık başında fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Nusret meşhur tuz hareketini yaparken, Tarkan da 'hayırlı olsun' mesajı verdi.

Tiyatrocu Şevket Çoruh, referandumda oy verdi ve sonrasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı önünden mesaj gönderdi.

Yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada çok konuşulan ve Fenerbahçe taraftarlığıyla da bilinen Çoruh, sarı-lacivertli takımda 9 sezon forma giyen stoper Uche'nin formasıyla oyunu verdi.

Oy verdikten sonra Instagram'dan paylaşımda bulunan Şevket Çoruh, "Oy kullanıldı… Üstümdeki forma Uche'nin üzerinden alınan forma Boğaç kardeşimin hediyesi…" dedi.

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel oyunu kullandı

Şu sıralar Vatanım Sensin dizisinde rol alan Halit Ergenç, anayasa değişikliği referandumunda oyunu kullanmak için eşi Bergüzar Korel ile birlikte Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gitti. Oy verme işlemi sonrasında Bergüzar Korel, mühürü unutunca görevliler tarafından uyarıldı.

"HERKES KARARINI VERMİŞTİR"

Halit Ergenç, "Önemli bir gün. Herkesin bütün değerlerini ve gelecek düşüncelerini ortaya koyup, adam akıllı düşünerek karar vermesi gereken bir gün. Herkes kararını vermiştir, bugüne kalmaz" dedi.

Seçmen Bilgi Kağıdı ve kimliği ile saat 09.00'da sandığa gelen Tarkan, çevredekilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Tarkan seçmen bilgi sağıdı ile gazetecilere poz verdi. Seçmenlerle birlikte sıraya giren Tarkan, sırası geldiğinde 1249 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Tarkan oyunu attıktan sonra sandığın başında "Hayırlısı Olsun" dedi.

Çıkışta çevredekiler Tarkan ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Tarkan, fotoğraf isteklerini geri çevirmedi.

Tarkan, gazetecilerin soruları üzerine, "Bir vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Oyumu verdim. Gidiyorum" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYA FENOMENİ NUSRET'TEN İLGİNÇ OY KULLANMA

Yayımladığı videolarla sosyal medyada birden bire ün kazanan ve instagram'da 6 milyona yakın takipçisi olan Nusret Gökçe oyunu oyunu kullandıktan sonra yayınladığı fotoğrafı ile yine şaşırttı.

Sandık görevlilerinin şaşkın bakışları arasında oyunu 'tuzlama' hareketiyle atan Nusret Gökçe'ye yüzlerce yorum yapıldı.

BİSİKLETİYLE GELDİ

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, elektrikli bisikletiyle Lütfi Banat İlkokuluna gelerek oyunu kullandı. Oldukça sinirli olduğu gözlenen Yılmaz, basın mensuplarına "Müsaade eder misisiniz?" diyerek tepki gösterdi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, oyunu kullanmak için elektrikli bisikletiyle Lütfi Banat İlkokuluna geldi. Sabah saat 10.00 sıralarında okula gelen Yılmaz, 1220 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oldukça sinirli olduğu gözlenen Cem Yılmaz, basın mensuplarına "Müsaade eder misisiniz?" şeklinde tepki gösterdi. Oyunu kullanan ünlü komedyen, sandık görevlilerine kolay gelsin dileklerinde bulundu. Basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakan Yılmaz, elektrikli bisikletine binerek okuldan ayrıldı.

İLKER AKSUM, MÜHRÜ OY KULLANDIĞI BÖLÜMDE UNUTTU

Ünlü oyuncu İlker Aksum, sevgilisi manken Şeyma Şener ile birlikte sabah saatlerinde oy kullanmak için evinin yakınında bulunan Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne geldi. Aksum oyunu kullandıktan sonra mührü unutunca yeniden oy kullanılan bölüme girdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler