MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaralı Ceylan'dan miss gibi kıskançlık

Üç yıldır flört eden çift arasında soğuk rüzgarlar...

Burak Özçivit, yeni filminde Miss Turkey Güzeli Amine Gülşe'yi partneri seçti, Ceylan Çapa çıldırdı. Çapa, sevgilisinin kardeşinin kınasına gitmedi.

Şöhret olduktan sonra kazandığı parayı restoran zincirine ve yapım şirketine yatıran Burak Özçivit'in aşk hayatı sallantıda. BRK'S Production'u kuran Özçivit, kendisinin de oynayacağı bir aşk filmi çekeceğini açıklamış, başrol teklifini de 2014 Miss Turkey Güzeli Amine Gülşe'yi etmişti.

TELEFONLARINA ÇIKMIYOR

Ne olduysa bundan sonra oldu, yakışıklı oyuncu ile sevgilisi Ceylan Çapa'nın arası açıldı. Kıskançlık krizine giren Çapa'nın tepkisi sert oldu. Burak Özçivit'in geçen hafta nişanlanan kız kardeşi Burçun'un kına gecesi önceki akşam yapıldı. Ceylan Çapa, davetli olmasına rağmen müstakbel görümcesinin eğlencesine katılmadı. Sosyetik güzel, aynı saatlerde yakın arkadaşı Merve Boluğur'la bir gece kulübündeydi. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen, nispet olsun diye gecede çekilen fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaşan Ceylan Çapa'nın, Burak Özçivit'in telefonlarına çıkmadığı iddia edildi. İkilinin aşkı, 2011 yılında başlamıştı. 'Muhteşem Yüzyıl'daki 'Malkoçoğlu Bali Bey' karakteriyle şöhret olan Burak Özçivit, ünlü işletmeci Celal Çapa'nın kızı olan Ceylan Çapa'nın sayesinde sosyeteye girmişti.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler