MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeşim Erbek'ten 15 Temmuz'a özel defile

Modacı Yeşim Erbek 15 Temmuz ve sonrasında zor bir süreçten geçen ülkemizin darbe ve teröre karşı dik duruşuna destek amacıyla '7'den 70'e Teröre Hayır Defilesi' organize etti.

Çeşitli sivil toplum kuruluşları, sanatçı ve modacıların desteklediği organizasyonda podyuma çıkan mankenler Yeşim Erbek'in tasarladığı 35 adet günlük, abiye ve tesettür kıyafetlerinden oluşan kreasyonu sergilediler. Yeşim Erbek; 'Devletimize destek vermek amacıyla bu organizasyonu düzenlemek istedik. Özelliklede yetimhanelerden hayata atılan kimsesiz çocuklarımızı, gençlerimizi sokaklarda yalnız bırakarak terörün kucağına itilmekten kurtarmak ve korumak istiyoruz. Moda dünyasından da böyle bir ses vermek istedik' dedi.

Bakırköy Spor Vakfı'nda Şeref Varan'ın da desteğiyle düzenlenen organizasyona sanatçılar, modacılar, 15 Temmuz Darbe Derneği üyeleri ve mağdurları katılarak destek verdiler. Defilenin finalinde ise ünlü manken ve tescilli güzel Tuğçe Aral, modacı Timuçin Denizmen'in hazırladığı gelinlik ile podyuma çıktı.

Podyuma gelen iş kadını modacı Yeşim Erbek mankenlerle birlikte "7'den 70'e Teröre Hayır" pankartı açtı ve finaldeki gelinliğin ise geçtiğimiz günlerde Gaziantep'te düğün evindeki patlamada hayatını kaybedenlerin anısı için hazırlandığını söyledi.

Konuşmasının sonunda bu organizasyona katılımları için başta Kanal T Magazin Müdürü Kadir Balık, Çekiç Medya Levent Çekiç olmak üzere tüm basın mensuplarına katılım ve destekleri için teşekkür etti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler