MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılın en çok aranan ismi o oldu

İnternet Sinema Veritabanı (IMDb) tarafından yayımlanan '2016 yılının en çok aranan oyuncuları' listesinin başında, son olarak Harley Quinn rolünü canlandıran Avustralyalı aktris Margot Robbie yer aldı.

Hollywood'un dikkat çeken oyuncuları arasında yer alan Margot Robbie, bu yıl 'İntihar Takımı' (Suicide Squad) filmindeki süper güçlü, kötü kadın Harley Quinn karakteriyle IMDb'nin en çok arananlar listesine birinci sıradan girdi. Listenin ikinci sırasında 'Game of Thrones' dizisindeki Daenerys Targaryen karakteriyle ünlenen Emilia Clarke bulunurken, üçüncü sırada da 'Stranger Things' dizisiyle yıldızı parlayan 12 yaşındaki Millie Bobby Brown yer aldı. En çok aranan oyuncular listesindeki 10 isimden 8'i kadınlardan oluşurken, 'The Revenant' filmiyle Oscar'ı kucaklayan Leonardo DiCaprio ve yine aynı filmin aktörlerinden Tom Hardy listeye girmeyi başardı.

IMDb'nin en çok aranan oyuncular listesinde üçüncü sırada yer alan Millie Bobby Brown, '2016 yılının en iyi çıkış yapan oyuncuları' listesinde de ilk sırayı aldı. Brown'dan sonra listede yer alan isimler şöyle: Haley Bennett, Tom Holland, Natalia Dyer, Brie Larson, Evan Rachel Wood, Adam Driver, Sam Claflin, Jeffrey Dean Morgan ve Sofia Boutella.

IMDb'nin açıkladığı 2016'nın en çok aranan oyuncular listesinin devamı şu şekilde:

  1. Tom Hardy

  2. Morena Baccarin

  3. Gal Gadot

  4. Alicia Vikander

  5. Daisy Ridley

  6. Haley Bennett

  7. Leonardo DiCaprio

    Vitrin


En Çok Aranan Haberler