MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zerrin Özer canlı yayında bayıldı

TRT Müzik'te 'Zerrin Söylüyor' adlı müzik programını sunan Zerrin Özer, canlı yayın sırasında bayıldı.

Pazartesi akşamları TRT Müzik kanalında düzenlediği "Anılarınla Gel" isimli tv programıyla büyük beğeni toplayan şarkıcı Zerrin Özer, önceki akşam canlı yayın esnasında fenalaşıp hayranlarını korkuttu.

Yayın saatinde tansiyonunun düşmesi nedeniyle fenalaşan Zerrin Özer'e ilk müdahaleyi Tepebaşı'ndaki TRT binasında ambulans teknikerleri yaptı. Düşük tansiyon nedeniyle fenalaştığı öğrenilen Zerrin Özer, daha sonra Okmeydanı'ndaki özel Memorial Hastanesi'nin acil servisine kaldırıldı. Yaklaşık 1 saat müşaade altında tutulan Özer'in durumunun biraz düzelmesiyle birlikte gece 01:00'de taburcu edilerek dinlenmesi için evine götürüldü. Hastane çıkışı oldukça bitkin ve yorgun olduğu gözlenen başarılı şarkıcı; "canlı yayında tansiyonum çok düşmüş, 7/5'e düştüğü için fenalaştım. Allah'tan yayında iken toparladım biraz ama son anda durumu toparlamaya çalıştım.

Burada gereken müdahaleyi yaptılar, iyiyim çok şükür" dedi. Doktorunun kendisine dinlenmesi gerektiğini söyleyen Özer; "zaten haftanın 1 günü program yapıyorum, onun haricinde dinleniyoruz. Ama tabi kafanın biraz rahat etmesi lazım, bedenen ne kadar da rahat olsan kafanın rahat olması lazım" dedi. Konuşmakta bile zorluk yaşadığı görülen Zerrin Özer, daha sonra aile dostlarının ve yardımcılarının vasıtasıyla özel VIP aracına binerek evinin yolunu tuttu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler