MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zeynep Beşerler'in hamile olduğu ortaya çıktı

Son dönemde sık sık çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren Zeynep Beşerler'in altı aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Üç yıl önce Emir İçgören'le hayatını birleştiren Zeynep Beşerler, altı aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Akmerkez'de görüntülenen Beşerler, erkek bebek beklediğini söyledi.Oyuncu, "O kadar da bol giydim, nasıl anladın?" diyerek muhabire takıldı. Beşerler ve eşi, geçen hafta Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in Paris'teki nikah törenine katılmıştı.

İddialara göre Beşerler'le bir dönem aşk yaşayan Kenan İmirzalıoğlu bu nedenle Paris'e gitmedi. "Olur mu öyle şey. Ben evliyim, Kenan da yakında evleniyor" sözleriyle haberleri yalanlayan oyuncu, "Kenan Bey'le arkadaş mısınız?" sorusuna ise, "Tabii ki" yanıtını verdi.

Zeynep Beşerler ile sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu ayrıldı

"Oyunculukta kurallarımı yıktım" dedikten sonra "Aşk ve Ceza"daki bir öpüşme sahnesinde yer alan Zeynep Beşerler'in ilişkisi de kurallarla birlikte yıkıldı. Beşerler ile sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu ayrıldı.

Kenan'ın itirazı vardı
Altı yıl birliktelik yaşayan Zeynep Beşerler ile Kenan İmirzalıoğlu, evlilik müjdesi bekleyenlere ayrılık haberi vermişti. Bu sürpriz gelişmenin ardından farklı iddialar ortaya atılmış, bu iddialardan biri de, Beşerler'in sevgilisinin karşı çıkmasına rağmen bir öpüşme sahnesinde rol almasıydı. İkilinin, "Aşk ve Ceza"daki o sahne sonrası ciddi bir tartışma yaşadığı, sonrasında da ayrılık kararı aldığı açıklanmıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler