MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akhisar'da 'sirtaki' gecesi

Süper Lig'de Gekas fırtınası Fenerbahçe'yi vurdu, Yunan golcü Akhisar'ı zirveye uçurdu.

Ege'de oynanan liderlik maçında Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe'yi Gekas'ın 2 golüyle mağlup etti, son şampiyon bu sezon ilk kez 3 puan birden kaybetti.

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe'de, Teknik Direktör İsmail Kartal, geçen haftanın ilk 11'inde 2 değişiklik yaptı. Kartal, geçen haftaki Gaziantepspor maçından farklı olarak, sakatlığı bulunduğu için Manisa'ya getirmediği Emre Belözoğlu ve Emenike'nin yerine Alper Potuk ile Webo'yu oynattı. Ligde 3. maçına çıkan Alper Potuk ile 4. müsabakasını oynayacak Webo, bu sezon ilk defa forma şansı buldu.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, geçen hafta takımının 2-1 kazandığı Suat Altın Kayseri Erciyesspor maçının ilk 11'inde değişikliğe gitmedi. Ege temsilcisinde sezona iyi başlayan ve sakatlığı nedeniyle geçen hafta da forma giyemeyen Saidi Ntibazonkiza, Fenerbahçe karşısında da mücadele edemedi.

Ege'deki mücadeleyeb daha iyi başlayan taraf olan Akhisar Belediyespor Bilal ve Gekas ile gole çok yaklaştı. 22. dakikada sahneye çıkan Yunan golcü bu sezon 5. golünü Fenerbahçe ağlarını yolladı. İlk yarının kalan dakikalarında sağlam savunmasıyla sarı lacivertli forvetlere şans tanımayan Akhisar Belediyespor, zaman zaman yaptığı kontraataklarda da tehlikeli oldu. Fenerbahçe'nin fazla üretken olamadığı ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıya Akhisar Belediyespor golle başladı. Organize gelişen atakta Fenerbahçe ağlarını havalandıran yine Gekas oldu.

Bu galibiyetle 10 puana çıkan Akhisar Belediyespor zirved tek başına yer aldı. Bu sezon ilk kez yıkılan Fenerbahçe ise 10 puanda kaldı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR: 2 - FENERBAHÇE: 0

Vitrin


En Çok Aranan Haberler