MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda attı, Atletico turladı

Şampiyonlar Ligi 2.Tur mücadelesinde Atletico Madrid evinde Milan'ı ağırladı.

Eşleşmenin Milano'da oynanan ilk mücadelesini 1-0'lık skorla kazanan Arda'lı Atletico bu maça büyük bir avantajla çıktı. Karşılaşmayı 4-1'lik skorla kazanan Atletico adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu.

Vicente Calderon'u tamamen dolduran Atletico taraftarlarının müthiş desteği altında oynanan mücadelede gol perdesi erken açıldı. Karşılaşmanın ilk golü 3. dakikada Diego Costa'dan geldi. Golden sonra Milan'ın da risk alıp Atletico kalesine yüklenmesiyle seyir zevki artan maçta, Kaka'nın 27. dakikadaki golü skoru 1-1'e getirdi.

İlk yarının sonlarına doğru ceza sahasının hemen önüne gelen topa gelişine vuran temsilcimiz Arda Turan'ın vuruşu defansa çarptı ve ağlara gitti. Bu golle soyunma odalarına 2-1'lik skorla gidildi.

İkinci yarının başlamasıyla turu geçmek için 3 gole ihtiyacı olan Milan'ın daha fazla risk alması bekleniyordu. Buna karşılık Atletico'nun da risksiz futboluyla beraber orta alan mücadelesi şeklinde geçen ikinci devrenin 71. dakikasında Raul Garcia skoru 3-1'e getiren golü attı.

Aldığı skorla çok rahatlayan Atletico'da yıldız golcü Diego Costa karşılaşmanın sonucu belirleyen golü 85. dakikada kaydetti ve skor 4-1 oldu. Karşılaşmada başka gol olmazken, 77 dakika sahada kalan temsilcimiz Arda Turan güzel futbolu ve attığı golle göz doldurdu.

Atletico Madrid, aldığı bu galibiyetle beraber adını çeyrek finale yazdırdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler