MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Arda yönetti, Atletico kazandı'

Atletico Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde Malmö karşısında elde ettiği farklı galibiyet, İspanyol basınında "efsane devam ediyor" başlıkları ile kutlandı.

Milli oyuncumuz Arda Turan 'ın ilk golün asistini yaptığına dikkati çeken gazeteler, yıldız futbolcunun Malmö defansının anahtarını açan simi olduğu belirtildi.

As gazetesi, "Arda yönetti Atletico kazandı" başlığı atarak Türk futbolcunun Koke'nin attığı birinci gole yaptığı asistin defalarca seyredilmesi gerektiğine işaret etti. Marca gazetesi ise "Şimdi liderler" başlığını kullanarak, Malmö'nün ilk yarıdaki katı defansının ikinci yarı tamamen çöktüğünü ve Atletico'nun bu galibiyetle gurupta liderliğe yükseldiğini yazdı. Gazete, Arda Turan'a 8 gibi yüksek bir not vererek Türk oyuncunun oyunu okuyuşunun arkadaşları ile yardımlaşmasının örnek olması gerektiğini savundu.

"Atletico şenliği" başlığını atan Sport gazetesi, Arda'nın sivri zekası ile Koke'ye attığı gol pasının Atletico takımını yeniden doğmasına yol açtığını vurguladı. El Mundo Deportivo gazetesi, başlığına "Koke farklı skorun orkestra şefi oldu" sözlerini taşıdı. Gazete, Arda Koke ikilisinin 5-0'a giden farklı galibiyetin mimarları olduğuna işaret ederek, Atletico Madrid'in bu sonuçla gurupta lider olduğunu ve geçen yılki Şampiyonlar Ligi 'ndeki başarının bir tesadüften ibaret olmadığını herkese kanıtlamaya başladığını ifade etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler