MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de çifte şok

Fenerbahçe'de, Trabzonspor maçı öncesi sakatlık şoku yaşanıyor.

Süper Lig'de Pazar günü Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de Caner Erkin ve Raul Merieles sakatlandı. İki oyuncunun da 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Milli takımın İzlanda ile oynadığı maçta sakatlanan Caner Erkin'in sağ ayağında kısmi yırtık ve kemik ödemi olduğu anlaşıldı. İki hafta sahalardan uzak kalması beklenen Caner'in yerine sol bek bölgesinin ilk adayı Hasan Ali Kaldırım...

MEIRELES'IN YERİNE DIEGO

Ağrı hissettiği için antrenmanı tamamlayamayan Raul Meireles kontrolden geçirildi. Çekilen MR sonucunda Portekizli oyuncunun sol arka adalesinde 2. dereceden yırtık tespit edildi. Benzer durumu şubat ayında oynanan Sivasspor maçında Sow yaşamış ve iki hafta takımdan ayrı kalmıştı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın, Meireles'in yokluğunda Diego'yu orta alanda hücuma dönük kullanması gündemde...

KADLEC KULÜBEYE

Sakatlığın ardından takımla çalışmalara başlayan Bruno Alves'in ise Trabzonspor maçında oynaması bekleniyor. Bu durumda Kadlec yedek kulübesinin yolunu tutacak.

MEHMET TOPAL OYNAYABİLECEK

Öte yandan milli takım kampından ağrıyla dönen Mehmet Topal'ın durumunda ciddi bir endişe olmadıği belirtildi. Milli futbolcu hafta sonundaki maçta görev alabilecek.

Cezalı Volkan Demirel ve Egemen Korkmaz ise Trabzonspor maçında oynamayacaklar.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler