MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Galatasaray ile anlaştık'

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Mevlüt Erdinç ile ilgili sıcak gelişmeler yaşandı.

Galatasaray, milli oyuncu Mevlüt Erdinç'in peşini bırakmıyor. Her iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğünü belirten futbolcunun Türkiye temsilcisi Arslan Alçiçek, oyuncu ile sarı kırımızılı kulübün anlaştığını söyledi.

Transfer ile ilgili Radyospor'a açıklamalarda bulunan Arslan Alçiçek, görüşmelerin bir hafta içerisinde sonuçlanacağını açıkladı.

Mevlüt Erdinç'in Galatasaray'da oynamak istediğini ifade eden menajer Alçiçek, "Bizim için şu anda ilk sırada Galatasaray var. St. Etienne ile sorunları çözersek transfer gerçekleşecek. başka kulüplerden de teklif alıyoruz ancak bizim Galatasaray'a sözümüz var. 1 hafta içerisinde sonuç alamazsak diğer tekliflere bakacağız" dedi.

Transferin şu ana kadar gerçekleşmesinin nedenleri hakkında da bilgi veren Mevlüt'ün menajeri, "St.Etienne, transferin belirlenen bonservis ücretiyle gerçekleşmesini istiyor, Galatasaray ise belirli bir miktar ve futbolcu takası teklif ediyor. yine de Mevlüt'ün Galatasaray'a yakın olduğumuzu söyleyebiliriz" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler