MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'a iki dev sponsor

Galatasaray, forma sponsorluğu için 2 dev firma ile anlaşmaya vardı.

Spor Toto Süper Ligi için Çin merkezli uluslararası telekomünikasyon firması Huawei firması ile Şampiyonlar Ligi için ise Türk Hava Yolları ile anlaşma sağlandı. Bu iki anlaşmadan Galatasaray'ın kasasına girecek para ise yaklaşık 7 milyon dolar...

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle:"

"Şirketimiz ile Huawei Telekomünikasyon Dış Ticaret Ltd. Şti. ve Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı ile sponsorluk görüşmelerine başlanmış olup, kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir."

"FORMA SPONSORLUĞUNDA BİR İLK"

Kulüp Başkanı Ünal Aysal, geçtiğimiz gün yapılan Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, "Futbol forma sponsorluğunda bir ilk gerçekleştirmeye çalışılmış ve yurt içi ve yurt dışı faaliyetler bazında sponsorluklar ayırılarak yeni bir sponsorluk formülü üretilmiştir. Bu işlem ilk etapta kısa vadeli yani bir yıllık süre için kurgulanmış olmakla beraber buna paralel olarak büyük bir dış müessese ile 2015/16 sezonu itibari ile 5 yıllık yeni bir sponsorluk çalışması için de ciddi bir merhale kaydedilmiştir" ifadelerini kullanmıştı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE TURKISH AIRLINES LOGOLU FORMA

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği'den yapılan açıklamada şöyle:

"2014-2015 sezonunda Arsenal, Borussia ortmund ve RSC Anderlecht ile Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda mücadele edecek olan Galatasaray, uzun yıllardır resmi sponsoru olan Türk Hava Yolları ile yapılan görüşme sonucu bir yıl boyunca Avrupa kupalarında oynayacağı maçlarda 'Turkish Airlines' logolu forma ile boy gösterecek.

Bu işbirliği Türkiye 'de ilk kez uygulanacak olan yeni bir sponsorluk modelini de beraberinde getirecek. Galatasaray'ın geliştirdiği bu modele göre yurt içi ve yurt dışı olmak üzere 2 farklı forma sponsoru olacak.

Türk Hava Yolları, en önemli pazarı olan Avrupa'da 100'den fazla noktaya uçuyor. Bu işbirliği ile Avrupa başta olmak üzere futbolun takip edildiği birçok bölgede marka bilinirlik ve algısını daha da güçlendirmeyi ve sponsorluk yatırımları içerisinde hedef pazarına uygun ve anlamlı bir işbirliği modeli oluşturmayı planlıyor."


Vitrin


En Çok Aranan Haberler