MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da Sneijder depremi

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder isyan etti.

Galatasaray'ın yeni yönetimi sorunları çözmek için tam kolları sıvamışken Florya, Sneijder'in beklenmedik isyanıyla sarsıldı. Hafta içindeki antrenmanlarda isteksizliğiyle dikkat çeken Hollandalı futbolcunun dün çevresindekilere "Kasımpaşa maçında oynamak istemiyorum" demesi adeta bomba etkisi yaptı. Sneijder, özel olarak görüşmek için teknik direktör Cesare Prandelli'den de randevu istedi.

YÖNETİMDE MUHATTABI KALMADI

Yıldız futbolcuyu rest çekme noktasına getiren nedenler şöyle: Kısa süre öncesine kadar yeni sözleşme için yönetimden çağrı bekleyen Sneijder, Ünal Aysal'ın beklenmedik şekilde başkanlıktan ayrılmasıyla büyük hüsran yaşadı. Son olarak, yönetim kanadında kendisine en yakın isim olan CEO Lutfi Arıboğan da istifa edince Sneijder iyice yalnız kaldığını düşünmeye başladı.

"İKİNCİ KAPTAN BEN DEĞİL MİYİM?"

Hollandalı oyuncunun bir başka rahatsızlığı da kaptanlık konusundaydı. Sneijder, kaptanlığın Selçuk'tan alınıp Hamit'e verileceği söylentilerine çok bozuldu. "Takımın ikinci kaptanı benim. Kaptanlık Selçuk'tan alınacaksa ben kaptan olmalıyım. Hamit ilk 11'de devamlı oynamıyor bile" demeye başladı.

KAMP KARARI BARDAĞI TAŞIRDI

Ayrıca yönetimin ücretlerde indirim yapmaya hazırlanması Sneijder'in huzurunu iyice kaçırdı. Bunların üzerine bir de üç günlük kamp kararı alınınca Sneijder'in sabrı taştı. Tecrübeli oyuncu, "Çocuk muyuz biz, üç gün kamp nedir? İstanbul'da neden ailemden ayrı kalıyorum" diyerek isyan bayrağını çekti ve Kasımpaşa maçına çıkmak istemediğini söyledi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler