MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gözler Prandelli'de

Galatasaray'da oyuncuların form durumu eleştiriliyor. Sivasspor maçı öncesi ilk 11'de değişikliğe gitmeye hazırlanan teknik direktör Prandelli, forvet oyuncuları ile yakından ilgilenecek.

Galatasaray'da puan kayıpları devam ediyor.

Ligde Eskişehirspor beraberliğinin ardından Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht karşısında 1 puanı son dakika golüyle alan Galatasaray, Balıkesirspor'a mağlup olarak formsuz grafiğini sürdürdü.

Teknik direktor Cesare Prandelli'nin Olcan ile Telles'i İstanbul'da bırakması ve Yasin'i sağ bek oynatması eleştirilere neden olurken, sarı kırmızılıların düşük tempoda oynaması futbol otoriteleri tarafından dikkat çekilen noktalardan biri.

Galatasaray'ın bu sezon hücumdaki performansı da hayal kırılığı yaratıyor. Son 5 resmi maçta yalnızca 3 gol atabilen sarı kırmızılılarda İtalyan teknik adam gol bulma sorununa çözüm bulmaya çalışıyor.

Burak ve Selçuk'un formsuzluğunun yanı sıra Pandev ve Dzemaili'nin son gün transfer edildiği için takıma uyum sağlamaması, İtalyan teknik adamı olumsuz etkiliyor. Dünya Kupası'ndan sonra tatile çıkan Sneijder'in de henüz istenilen fiziksel kapasiteye ulaşmaması deneyimli teknik direktörü hücüm organizasyonu konusunda sıkıntıya sokuyor.

Sivasspor mucadelesi hazırlıklarina baslayacak olan Galatasaray'da Prandelli kadroda bazı değişikliklere gidebilir. Hücümda Umut Bulut ve Pandev'den daha çok yararlanmak isteyen İtalyan çalıştırıcı, Melo'nun cezasını tamamlamasıyla birlikte orta sahadaki direnci artıracak.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler