MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester United rezil oldu

Premier Lig'e kötü bir başlangıç yapan Manchester United, Lig Kupası'nda da utanç verici bir yenilgi aldı.

Kırmızı Şeytanlar, Milton Keynes Dons'a hem de 4-0 yenilerek elendi. Milton Kaynes, Premier League ve Championship'in ardından İngiltere'nin 3. ligi olan 1. Lig'de mücadele ediyor.

Efsane teknik direktörü Alex Ferguson'un emekliye ayrılmasının ardından düşüşe geçen Manchester United, büyük umutlarla takımın başına getirdiği Hollandalı teknik adam Louis van Gaal ile de beklediği çıkışı gerçekleştiremedi.
Ligin ilk haftasında sahasında Swansea City'e 2-1 mağlup olan, ikinci haftasında Sunderland ile 1-1 berabere kalan "Kırmızı Şeytanlar", Lig Kupası ikinci tur maçında MK Dons takımına farklı mağlup olarak taraftarlarını kahretti.

İlk yarıyı 25. dakikada Grigg'in attığı golle 1-0 önde kapatan MK Dons, 63. dakikada yine Grigg ile farkı ikiye çıkardı. 70 ve 84. dakikalarda sahneye çıkan Afobe, takımına 4-0'lık galibiyeti getiren golleri kaydetti.

İngiltere Lig Kupası tarihinde ilk kez bir alt lig ekibinden 4 gol yiyen Manchester ekibi, kupanın son sekiz sezonunda dördüncü kez alt lig ekiplerine yenilerek elendi. Mücadelede hiç korner kullanamayan MK Dons takımı, isabetli şutlarda güçlü rakibine karşı 7'ye 4 üstünlük sağladı.

Manchester United, 1992, 2006, 2009 ve 2010 yıllarında Lig Kupası'nı müzesine götürmeyi başarmıştı.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler