MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Passolig Olimpiyat'ı vurdu

Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçını 5 bin 900 biletli seyirci izledi. Taraftar sayısının beklentilerin çok altında kalmasına, E-Bilet sistemi ve turnikelerde yaşanan sorunlar neden oldu.

Beşiktaş'ın bu sezon, ligde kendi evinde oynadığı ilk karşılaşmada taraftar sayısı beklentilerin altında kaldı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki mücadeleyi 5 bin 900 biletli seyirci takip etti. Çaykur Rizespor maçında 4 bin 600 kombine kartlı taraftar stada giriş yaparken, müsabaka için sadece bin 300 biletin satıldığı öğrenildi.

Taraftar sayısının bu düzeyde kalmasında maçın pazartesi akşamı oynanmasının yanı sıra E-Bilet uygulamasında yaşanan aksaklıklar da etken oldu. Kartlarına bilet yükleten bazı taraftarlar, turnikelerde ve kartlarda yaşanan sorun nedeniyle stada giriş yapamadılar. Aksaklıklar üzerine devre arasında başkan Fikret Orman, E-Bilet ve stat yetkilileri ile toplantı gerçekleştirdi. Oldukça sinirli ve morali bozuk olduğu gözlenen başkan Orman, bu problemlerin kısa sürede aşılması gerektiğini yetkililere aktardı.

Fikret Orman taraftarların çok yoğun olmadığı bir karşılaşmada sorunlar yaşanması üzerine yetkililere, "Daha ligin başındayız. İlginin az olduğu bir maçta böyle büyük sıkıntıları yaşıyorsak ilerleyen haftalarda bu problem daha da büyüyecektir. Derbiler ve yoğun taraftar girişi olacak maçlarda daha önemli sıkıntılar yaşarız. Bu problemin kısa sürede çözülmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler