MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sunucunun yorumu İrina Shayk'ı kızdırdı

Dün gece yapılan La Liga ödül töreninde "Ağda yaptıran erkekler arasında gördüğüm en yakışıklı erkek sensin" yorumu, kız arkadaşı Irina Shayk'ı kızdırdı.

2013-2014 yılının La Liga ödülleri dün gece dağıtıldı. Ödül gecesine kız arkadaşı Irina Shayk'la beraber katılan futbolcu Christiano Ronaldo, sunucu tarafından bir hayli utandırıldı.

İspanyol televizyon yıldızları ve komedyenlerin de katıldığı gecede, sahnedeki komedyen Ronaldo'ya takıldı. Eva Hache Ronaldo'ya takılarak "Sana bir şey söylemeliyim Ronaldo. Şu ana kadar hiçbir erkeği seni gördüğüm kadar, iç çamaşırlarıyla görmedim. Ve sen ağda yaptırdığını gördüğüm en yakışıklı erkeksin" dedi. Sunucu Ronaldo'yu güldürürken, manken kız arkadaşı Irina Shayk'ın kıskanç bakışlarla sevgilisine bakmasına neden oldu.

Bazı yorumcular, bir süredir İspanya 'nın Madrid kentinde yaşayan Shayk'ın İspanyolca konuşmaları anlamadığını söylüyor. Ancak Ronaldo'ya eğilip "ne diyor" diye sormamasından, söylenenleri anlamış olduğu ve yapılan yorumları pek de beğenmediği anlaşılıyor.

İŞTE O ANLAR


Vitrin

En Çok Aranan Haberler