MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TT Arena'da Selçuk İnan depremi

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayan Galatasaray'da Selçuk İnan krizi yaşandı.

Dev derbi 1-0 devam ederken 85.dakikada Selçuk İnan baldırına aldığı darbe sonucunda sakatlandı. Yedek kulübesine değişiklik hareketi yapıp oyuna devam edemeyerek olduğu yerde kalan Selçuk'a Mancini tepki gösterdi.
Kaptan Selçuk'un Top Fenerbahçe'de iken hareketsiz bir şekilde beklemesi ve saha kenarına doğru gelmesi Mancini'yi kızdırdı. Hakemin de oyunu durdurması üzerine topun dışarı çıkması ile sahaya girdi ve Selçuk'un üzerine yürüyüp "Oyuna devam et" şeklinde futbolcusunu silkeledi.

MANCİNİ'DEN SELÇUK AÇIKLAMASI

Mancini'nin bu tepkisi Selçuk'u kızdırdı ve ağlamaklı bir şekilde Selçuk hemen oyundan çıkmak istedi. Pazu bandını dahi çıkaran Selçuk'un yanına hemen takım arkadaşları Burak, Sneijder ve Yekta geldi. Tugay'da "Oyuna devam et" şeklinde futboolcusuna telkinde bulundu. Hemen kenardan Veysel çağrıldı ve değişiklilk içim Selçuk o sırada acı ile kendini yere bıraktı. Ve sahadan hemen Galatasaray formasını üzerinden çıkartarak ayrılan Selçuk, Mancini'nin yüzüne dahi bakmadı.

Hemen karşısında bulduğu ilk isim olan Ujfalusi'ye Gaşatasaray formasını atan Selçuk sarı kırmızılı formayı bırakıp soyunma odasına üzüntülü şekilde gitti.

Arkasında Ujfalusi, formayı Selçuk'un omzuna koyarken Galatasaray taraftarı da Selçuk'un bu hareletine ıslıklarla tepki gösterdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler