MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

46 Yok Olan 5. bölüm fragmanında hayranlarına büyük ipucu

Star TV ekranlarında kısa süre önce başlamasına rağmen 46 Yok Olan dizisi adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.Dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde nefes kesen gelişmeler yaşanacak.Yeni bölümde Murat'tan çok önemli bir karar geliyor.

46 Yok Olan yayınlandığı günlerde izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Diznin yeni bölümü için yayınlanan 5. bölüm fragmanı bu haftanın da ne kadar heyecanlı geçeceğini gösterdi. Dizi hayranları için bir de ipucu verdi..
-
46 YOK OLAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Babasının ölümüyle ilgili daha önce hiç duymadığı gerçekleri öğrenen Murat için yolun sonu görünmektedir. Peki organ mafyası yakaladıklarını düşündükleri Murat'tan başka bir kişiyle karşılaştıklarını anladıklarında neler yaşanacak? Geceleri yaptıkları konusunda gittikçe daha da endişelenen Murat, amcası ve Salim'in de ısrarlarıyla tedavi olmaya karar verir. Ne var ki Murat'ın içindeki bastıramadığı öfkesi burada da ortaya çıkar. Tehlikede olduğunu düşündüğü için Doğan'dan yardım isteyen Selin, yavaş yavaş kendisi hakkında bilinmeyenleri de anlatmaya başlar. İzleyiciler bu bölümde Doğan'ın hiç bilinmeyen bir yönüyle tanışacaklar. Ceyla, babasının ölümüyle ilgili Murat'ın sakladığı bir şeyler olup olmadığını öğrenmek için cesaretini toplar ve karşısına çıkar.

Ayhan'ın ölümünde kendi parmağı olup olmadığı konusunda şüphelenen Murat, o gece yaptığı hiçbir şeyi hatırlamaz. Salim, Murat için endişelenir ve ne olup bittiğini anlamak için takip etmeye başlar. Öte yandan Ferit de olan biteni izler. Salim, her şeyi kontrol altında tuttuğunu zannederken Murat'ın beklenmedik hamlesiyle çaresiz kalır. Murat, babasının cinayeti üzerine araştırmalarını yoğunlaştırır. Ayhan'dan hastane ile ilgili duydukları sonrasında radarına bir doktor girer. Doktoru bulmak için harekete geçen Murat nasıl bir isimle karşılaşacak? Babasını toprağa veren Ceyla bu gerçekle yüzleşmekte zorlanmaktadır. Bu süreçte annesinin tavrı da her şeye tuz biber eker. Babasının ölümü hakkında daha çok şey öğrenmek isteyen Ceyla, Selin'i arar. Bu konuşmada öğrendiği bir detay Ceyla'yı oldukça şaşırtır.

-
GENEL HİKAYE

"İçindeki iyi ve kötünün ne zaman ortaya çıkacağı belli olmaz."

Murat Günay, babası Reha'nın kurduğu bir vakıf üniversitesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümünde profesördür. Reha, on beş sene önce Murat ve kız kardeşi Ezo'nun gözleri önünde öldürülmüştür. Ezo, o günden sonra depresif bir kız olmuş ve antidepresan ilaçlara bağımlı hale gelmiştir. Beş sene önce yüksek dozda aldığı ilaçların etkisiyle fenalaşmış ve bitkisel hayata girmiştir. Murat, o günden sonra çalışmalarını kardeşini hayata döndürmek üzere kurgulamıştır.

Murat, tıbbın şu anki imkanlarıyla kardeşini bitkisel hayattan çıkaramayacağını anladığından herkesten gizli bir şekilde çalışmalar yapmaktadır. Evinin bodrum katını da tam teşekküllü bir laboratuvara dönüştürmüştür. Beynin vücudun felçli bölgelerindeki sinir sistemiyle olan irtibatı üzerine bir ilaç geliştirmeye çalışmaktadır.

YASEMİN ALLEN KİMDİR?

Yasemin Allen 10 Temmuz 1989 Londra İngiltere doğumludur. Yasemin Allen boyu 1.75 m. kilosu 54 kg. Annesi yeşilçam'ıın başarılı oyuncularından Suna Yıldızoğlu'dur. Babası Dudley Allen'dir.

Yasemin Allen daha 3 aylıkken anne babası ayrılmış babası Güney Afrika'ya yerleşmiştir.İlkokulu Türkiye'de okuyan güzel oyuncu 11 yaşında Avusturalya'ya annesi ile birlikte yerleşti. Liseyi orda okudu. Liseyi bitirdikten sonra Queesland Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünü kazandı.

2008 yılında yapılan L'Oreal Yeni Yüz yarışmasının finalisti oldu. Yine 2008 yılında annesiyle birlikte Türkiye'ye geri döndü. Yasemin Allen Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.

2008 yılında çekilen ve ilk dizisi olan Elif adlı dizide başrol oynamıştır. Onur Tuna ile sevgili oldular. 2013 yapımlı Aşk ve Su filminde başrol oynadı.

Daha sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde Fatma Haseki Sultan karakterini canlandırdı. 2014 yılında ise Şeref Meselesi adlı dizide oynadı.
-
Yasemin Allen'in rol aldığı dizi ve filmler:

2016 46 Yok Olan

2014 Şeref Meselesi

2014 Muhteşem Yüzyıl

2013 Merhamet-Irmak

2013 Su ve Ateş

2011 Hayat Devam Ediyor-Pelin Akça

2010 Yerden Yüksek

2009 Kavak Yelleri

2008 Elif -Elif

Vitrin


En Çok Aranan Haberler