MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

46 Yok Olan 6. Bölüm Fragmanı

46 Yok Olan 6. bölümüyle 06 Mayıs Cuma akşamı Star TV ekranlarında...

Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi 46 Yok Olan'da heyecan doruğa ulaştı. En son yayınlanan bölümde ekrana damga vuran öpüşme sahnesi yaşanmıştı.

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun olduğu Yasemin Allen, Berkan Şal, Melis Birkan ve Saygın Soysal gibi isimlerinde kadrosunda yer aldığı 46 Yok Olan'da yeni bölüm bu hafta yayınlanmadı. Star TV'nin yanlış yayın politikası yüzünden dizi resmen reytinglerde yok oldu. 'Müdür Ne'aptın'ın 22.15'te yayınlanacak olmasından dolayı geçen hafta 46 Yok Olan dizisi 00.45'te son bölümün tekrarıyla ekrana geldi. 46 Yok Olan'ın yeni bölümüyle 6 Mayıs akşamı kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

46. YOK OLAN'DA EN SON NELER OLDU?

Dizinin yeni bölümünde izleyiciler Murat'ın kendisiyle ve yaşadıklarıyla yüzleşmesini izleyecekler. İlacı kendi üzerinde denedikten sonra yaşadıkları hakkında cevap aramaktan ısrarla kaçınan Murat, bu kez kendisinin bile beklemediği bir yöntemle pek çok detayı öğrenecek. Yapacağı bir anlaşmayla artık Murat için her şey yeniden başlıyor.

Babasının ölümünün acısını atlatamayan Ceyla'nın yaşayacağı deneyim onu bambaşka bir kadın yapacak.Peşindekilerin yarattığı huzursuzluktan biraz olsun kurtularak sonunda Murat ile yemeğe çıkan Selin, güzel geçen gecenin ardından beklemediği bir sürprizle karşılacak. 46 Yok Olan çok konuşulacak yeni bölümüyle 06 Mayıs Cuma akşamı Star TV ekranlarında yayınlanacak

46. YOKOLAN DİZİSİ HAKKINDA

46 Yok Olan, Star TV'de yayına giren televizyon dizisi.Yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı dizide baş rolleri Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen ve Melis Birkan üstlendi. İlk bölümünün 27 Mart 2016 tarihinde Star TV'de yayınlanacağı duyuruldu.

Türkiye'nin sayılı genetik profesörleri arasında yer alan Erdal Beşikçioğlu'nun karakteri; tedavisi mümkün olmayan bir hastalık sonucu beş yıldır komada bulunan kız kardeşini (Ayça Eren) hayatta tutmaya çalışan, kendisini bu hastalığın tedavisine adamış bir profesördür. Zamanla çevresindekileri kaybeden, pek çok kişinin yarı yolda bıraktığı karakterimiz bu zorlu yolda yüzlerce hastaya umut sayılabilecek bir ilaç keşfeder ve bir anda kendisini büyük bir olaylar zincirinin arasında bulur. Gerçeğin peşinde olan ve inancından taviz vermeden bu zamana kadar gelen profesör için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bu sır dolu buluş, tanıdığı ve tanımadığı birçok kişinin hayatını değiştirecektir.
Ayrıca dizi içerisinde Şamanizm ayininde kullandıkları içki'nin ismi ise Ayahuasca 'dır.

Oyuncu kadrosu

Erdal Beşikçioğlu Murat - Kardeşini yaşama bağlamaya çalışan bir genetik profesörüdür
Yasemin Allen-Selin
Melis Birkan Ceyla - Murat Günay'in hastanesinde çalışan psikiyatr. Tek hastası Ezo'dur.
Saygın Soysal - Doğan
Berkan Şal Salim - Murat Günay'in yardımcısı
Ayça Eren Ezo - Murat Günay karakterinin bilinmeyen bir hastalığı sahip kardeşi.
Metin Belgin Ferit - Murat Günay'in amcası , eski istihbaratçı

Vitrin


En Çok Aranan Haberler