MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adı Efsane 5. Bölüm Fragmanı

Adı Efsane 5. bölüm fragmanında Tarık'ın okuldan gitmesi için elinden gelen her şeyi yapan Bahar, öğrencilerin tepkisiyle karşılaşıyor. Adı Efsane 5. bölüm fragmanında her şeyi düzene soktuğunu düşünen Tarık, yine bir noktada patlak vermiştir. Basketbol takımı tam da düzene oturmuşken Bahar'ın Tarık'la uğraşması, öğrencilerin ciddi tepkisine neden olmuştur.

Adı Efsane son bölümünden sonra 5. bölüm fragmanı ile merak edilmeye başlandı. Konusu ve oyuncu kadrosu ile Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Adı Efsane, 5. bölüm fragmanı ile seyircisiyle buluştu. Bahar'ın sürekli olarak Tarık'la uğraşması, öğrencilerin de tadını kaçırmaya başlamıştır. Hayatlarında yeni bir soluk yaratan Tarık'ı kaybetmek istemeyen Hakan ve arkadaşları ise Tarık'ı bırakmaya niyetli değiller.

Adı Efsane 5. bölüm fragmanında Tarık'ın okuldan kovulması için elinden geleni yapan Bahar, karşısında öğrencilerin direnişini buluyor. Tarık'ın koşullarını bilmesine rağmen dur durak bilmeden soruşturma açılması gayretinde olan Bahar, Adı Efsane 5. bölüm fragmanında bu gayesini daha net ortaya koyuyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Adı Efsane yeni bölümde Melis, "Baba-Kız Gecesi"nin yapıldığı mekanı gözyaşları içinde terk eder! Seçil, eline büyük bir koz geçirmiştir artık! Tarık ise, eline geçirdiği fırsatı Hakan'ın geleceği için geri tepmiştir! Zeynep'i bile kaybetme noktasına gelir! İki kızı da onu affetmez! Tarık'ın düştüğü bu çıkmaz kendini kaybetmesine ve çevresindekilere zarar vermeye başlar!

Bahar, Seçil ile Tarık'ın yaralandığı gece yaşadıkları ile ilgili bir konuşma yapar! Melis'in o gece yaşadıklarını bilmesi gerektiğini anlatır; fakat Seçil, Bahar'ı dinlemez! Tarık'ı kötüler ve geçmişten kaynaklı yaşananlardan dolayı karanlık bir tarafının olduğunu söyler! Bahar önce ne dediğini anlamaz; çünkü, kendisinin tanıdığı Tarık çocukları için yıpranan bir babadır!

TARIK KENDİNİ KAYBEDİYOR

Tarık kendini affettirmek için gittiği Seçil'in evinde Melis'le konuşmaya çalışır! İşler istediği gibi gitmez ve öfkesine yenik düşerek yanlış bir harekette bulunur! Bunu Zeynep'te görür ve hep yanında olduğu babasına yüzünü çevirir! Olaylar bununla da kalmaz! Kızlarının kendisinden uzaklaştığını gören Tarık, Bahar'ın gözlerinin önünde basket sahasını kırıp döker! Bahar şaşkınlık içinde bu olayları izler ve Tarık'ı çok zor duruma sokacak bir karar alır!

TAKIM İLK MAÇINDA SAHADA

Bahar'ın etkisi ile karar değiştiren Hakan takımdaki yerini alır; fakat, Tarık son yaşananlardan dolayı takımın başında değildir! Onu tekrar koçluğa döndürme işi Hakan ve takımın diğer oyuncularına düşmüştür! Tarık'ın evine giden takım onu bu kararından döndürüp maçın oynanacağı basket salonuna giderler! "Ya, tamam; ya, devam!" niteliğindeki ilk maçına çıkan takım sahadan nasıl bir sonuç alacak? Cevabı Adı Efsane'nin son bölümünde..

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler