MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adı Efsane 6. Bölüm Fragmanı

Adı Efsane 6. bölümüyle 04 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Adı Efsane son bölümü ile dün akşam Kanal D'de izleyiciyle buluştu. Ekranların yeni dizisi Adı Efsane, yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgi görüyor. Son bölüm sonrası heyecanla beklenen Adı Efsane 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. DizideBahar ve Tarık arasında beklenmedik yakınlaşma! Tarık'la baş başa yemeğe çıkan Bahar, ona karşı olan hislerinin farkına varıyor!

Adı Efsane 5. son bölümünden hemen sonra yayına giren yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı. Bahar ve Tarık arasında sürpriz yakınlaşma! Bahar'ın şikayetini geri çekmesiyle Tarık okula geri dönüyor. Tarık'ın dönüşü en çok öğrencileri ve Bahar'ı mutlu ediyor!

Adı Efsane yeni bölümüyle 4 Mart Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

ADI EFSANE SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Adı Efsane 5. Bölümü ile 25 Şubat Cumartesi akşamı ekrana geldi! Adı Efsane son bölümde Bahar, Tarık'ı öğrencilere şiddet uyguladığı gerekçesi ile öfke kontrolünün olmadığını ileri sürerek Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayet etmişti. Tarık ise her şeyden habersiz, turnuvada ter döküyordu.

Tarık, Bahar'ın kendisini şikâyet ettiğinden habersiz, iki gün sonra gerçekleşecek velayet davasına hazırlanmaktadır. Sözleşmeyi alacağından emin olduğundan, kızlarına kavuşmak için hala bir şansı olduğuna inanmaktadır. Duruşma günü okula bir müfettiş gelir. Hakkında soruşturma açılacağını öğrenen Tarık ne yapacak?

Bahar ve öğrenciler müfettişe ne diyecek? Tarık sözleşmeyi yapıp, duruşmaya götürebilecek mi? soruları Adı Efsane dizisinin son bölümünde yanıt buldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler