MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adı Efsane 7. Bölüm Fragmanı

Adı Efsane 7. bölümüyle 11 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Kanal D ekranında ilgiyle takip edilen Adı Efsane dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Adı Efsane dizisi yeni bölümde Melis'in vurulması her şeyi bir anda alt üst eder. Tarık Hoca haberi alınca büyük yıkım yaşayacaktır. Peki Adı Efsane dizisi yeni bölümde Melis hayati tehlikeyi atlatabilecek mi?

ADI EFSANE 6. BÖLÜM ÖZETİ

Adı Efsane dizisinde Bahar, annesinin Tarık'la ilgili kaygılarını yersiz bulup itiraz etse de hiçbir şey planladığı gibi gitmeyecektir.

Tarık, Melis'i Hakan'a emanet ederken olabilecekler konusunda hiçbir fikri yoktur. Seçil ise, Melis'in, babasına benzeyen bir adama aşık olup, kendisi gibi acı çekmesinden korkmaktadır. Bahar, annesinin Tarık'la ilgili kaygılarını yersiz bulup itiraz etse de hiçbir şey planladığı gibi gitmeyecektir.

Hakan bir yandan Melis'e karşı hissettikleriyle boğuşurken, bir yandan da Seyfi'nin arkadaşları yüzünden hiç bilmediği bir yola girecektir. Tarık, kızlarının yaralarını sarabilecek mi? Hakan, Melis'in kendisini kullandığını anlayacak mı? Bahar, geçmişte yaptığı hatayı tekrarlayacak mı?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler