MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aile İşi 13. Bölüm Fragmanı

ATV ekranlarında birbirnden komik ve romantik sahnelerin yaşandığı Aile İşi dizisinin 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.İşte Aile İşi 13. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

Yönetmenliğini Cem Tabak'ın yaptığı, başrollerinde Ufuk Özkan, Pelin Akil ve Hasibe Eren gibi isimlerin rol aldığı Aile İşi bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği Aile İşi yoluna dolu dizgin devam ediyor. Aile İşi her Çarşamba günü saat 20:00'de ATV ekranlarında!

AİLE İŞİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

'Aile İşi' üyeleri, her şeyin düğümünü çözecek oyuncak bebeği Arif'ten geri almak için kolları sıvar. Kendilerine has arıza yöntemler deneyen 'Aile İşi' üyeleri, yine başlarını her tür belaya itinayla sokar.

'Aile İşi' üyeleri, her şeyin düğümünü çözecek oyuncak bebeği Arif'ten geri almak için kolları sıvar. Kendilerine has arıza yöntemler deneyen 'Aile İşi' üyeleri, yine başlarını her tür belaya itinayla sokar. Bu arada Asiye, gazetedeki fotoğraftan ötürü kuşkulandığı Berk'i sorguya çeker. Kudret'inse borçlulara verdiği mühlet dolmuştur. Herkes mecburen hissesini devredecekken imdatlarına sürpriz şekilde Berk yetişir ve pazar yeri meselesini kökünden halleder. Kudret'se Hakan'a gözdağı vermek için Müjde'nin evini adeta başına yıkar. Hakan ve Cemali, küle dönmüş haldeki oyuncak bebeği bulmayı başarır. Ece'nin bebekle karşılaşması da heyecan yüklü anları beraberinde getirir.

OYUNCULAR; UFUK ÖZKAN, MURAT AKKOYUNLU, HASİBE EREN, SAİT GENAY, PELİN AKİL, GÜLAY BALTACI, can bonomo, ŞAFAK KARAALİ, ÖZGÜR EMRE YILDIRIM, DENİZHAN AKBABA, ALİ RIZA ŞAHENK, NAZ AR, OSMAN WÖBER, MİNE KILIÇ, UTKU ATEŞ, MICHAELA MELEK DEDE, MELİSA LARA CANTEZ, TOPRAK ÇERÇİOĞLU

UFUK ÖZKAN KİMDİR?

Aslen Samsunludur. 12 yaşında Samsun'a kesin dönüş yaptıktan sonra Türkçeyi iyi konuşamaması nedeniyle öğretimine 8.sınıf yerine 5.sınıftan devam etmiştir. Samsun Belediye Ortaokulu mezunudur .Samsun Belediye Konservatuarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden (2001) mezun olmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyuncu olarak çalışmıştır. Tiyatro Kılçık İle 3 yıl Kabare Tiyatrosu yapmıştır. 2003 yılında BKM'de "Ölümsüz aşk" dizisinde başrolde yer aldı. Asuman Dabak Tiyatrosu'nda da oyunculuk yapmıştır. Almanca ve İngilizce bilmektedir. "Geniş Aile" dizisinde "Cevahir" karakterinde rol almıştır. Nazan Güneş ile evlidir. Eren adında bir oğlu vardır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler