MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 396. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 396. bölümüyle 08 Nisan Cuma akşamı Kanal D ekranlarında...

Fenomen dizi Arka Sokaklar'ın 395. bölümle ekranlara geldi.Merakla beklen 396. bölüm fragmanı yayınlandı. Ayrıntıları sizler için derledik...

***
Arka Sokaklar 395. bölüm özeti

***
Nazike mahallede yürürken evsiz bir adama denk gelir. Adamın üstü başı, saçı sakalı birbirine girmiştir. Nazike önceleri umursamasa da sonra durup vicdanının sesini dinler. İç sesine kulak vererek ve adama yemek parası uzatır. Bu sırada adam düşüp bayılır. Nazike ne yapacağını bilemez ve o telaşla Hüsnü'yü arar. Hüsnü geldikten sonra ise olanlar olur... Adamın ev adresine ulaşılır. Cafer'in çocuğunu görememesi artık canına tak etmiştir. Kayınvalidesi Refika'nın evini basar. Oğlu Hamdi'yi de alıp kaçmayı başarır. Refika polisi arar. Ali, Selin, Arda, Volkan Refika'nın evine giderler. Cafer oğlu Hamdi ile evdedir. Bu sırada camdan polislerin geldiğini ve kendisini bulduğunu görür. Gelen polisler Hakan ve Aylin'dir. Cafer, Hamdi'yi alıp apartmanın merdivenlerinden kaçmaya başlar. Bu sırada Hakan ve Aylin asansöre binmiş, asansör hareket halindedir. Cafer zaman kazanmak için apartmanın elektrik kutusunu bulup panodan şalterleri indirip, bulduğu kabloları kopartarak asansörün durmasına sebep olur. Hakan ve Aylin asansör kabininde baş başa kalırlar.

***
Arka Sokaklar dizisinin genel konusu

***
Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ;İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha 'yaşanır' bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz… İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube'de görev yapan 'sivil' bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve 'babalığıyla' yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır. Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler