MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 406. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın 406. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.İşte heyecanla beknen Arka Sokaklar 406. bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz ve Oya Okar'ın yer aldığı fenomen dizi "Arka Sokaklar" setircileri ekrana bağlamayı sürdürüyor. Yılların eskitemediği dizi Arka Sokakların yapımcılığını Türker İnanoğlu üstleniyor. Arka Sokaklar 405. son bölümde Mesut, 2 polisi şehit eden Ayşe adlı örgüt üyesini bulmak için yemin eder.

Rıza ve ekibi, ellerinden kaçırdıkları Erdal'ın peşine düşüyor. Arka Sokaklar 406. Bölüm 17 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında...

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Arka Sokaklar 405. son bölümde; Ekip, Selin'i sağ kurtarabilmek için Bekir ve Erdal'ın peşine düşer.

Selin, Bekir tarafından alıkonulmuştur. Bekir, Turgut ve Erdal'ı da alıp yer değiştirir. Rıza, Hakan ve Aylin ise Selin'in bulmaya çalışır. Mesut ve Hüsnü ise tanık koruma mekanında korumaya çalıştıkları Ayşe'yi resmi polis aracıyla daha güvenli bir yere sevk ederken Ayşeplanını uygular. Araçtaki polisleri etkisiz hale getirip, Bekir'in bulunduğu yere gider.

Erdal, aşık olduğu Selin'i alıp babası Azmi'nin evine götürür. Azmi ise deliye döner ve Erdal'a saldırır. Emniyette ise kıyamet kopar.

Mesut iyice çileden çıkmıştır,Selin'i nasıl yalnız bırakabildiklerinin hesabını sorar. Mesut'un öfkesi bir türlü dinmez. Rıza ve Arif Mitçi Faruk ile iletişime geçerek Selin'i kurtarmak için yardım talebinde bulunur. Ekip, Selin'i sağlıklı bir şekilde Bekir ve Erdal'ın elinden kurtarabilmek için uğraşır.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİ OYUNCULARI

Zafer Ergin (Rıza Baba )

Şevket Çoruh (Mesut ),

Özgür Ozan (Hüsnü Çoban)

Oya Okar (Selin Komiser)

Alp Korkmaz (Ali)

Özlem Çınar (Aylin)

Ozan Çobanoğlu (Hakan Çınar)

Boğaç Aksoy (Volkan)

Figen Evren (Suat)

Nazlı Tosunoğlu (Nazike)

Yüsra Geyik (Zeliha)

Furkan Göksel (Metin)

Onur Bay (Tekin)

Manolya Aşık (Şule)

Efe Günay (Haydarberk)

Kerimhan Duman (Tunç)

İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar)

Hülya Çelik (Ayla)

Kaan Uslu (Efe Bebek)

Tunç Oğuz (Arda)

Beste Şamcı (Eda)

Garip Kont

Vitrin


En Çok Aranan Haberler