MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 408. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın Cuma günü yayınlanan nefes kesen bölümünün ardından 408.bölüm fragmanı da seyirci ile buluştu. Arka Sokaklar'ın bu hafta yayınlanacak 408.bölümünde şoke eden gelişmelerere imza atacak. Dizinin fanları şimdi Rıza Baba'nın hayatta kalıp kalmayacağını merak ediyor. İşte Arka Sokaklar 408.bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde...

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar 408. bölüm fragmanını ekranlara geldi. Cuma akşamları ekrana gelen Arka Sokaklar'ın 407. bölümünde Rıza Baba vuruldu. Arka Sokaklar 408. bölümü ile ekranlara kısa bir ara verecek.

Arka Sokaklar 407. bölümde; Rıza Baba, yardımına koştuğu Deniz'in silahından çıkan kurşun ile vuruluyor. Hayatını kurtarmaya çalıştığı genç, Rıza Baba'nın ölümüne mi neden olacak?

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zümrüt, kocası iş kazasında öldükten sonra çocukları Ceylan ve Deniz ile beraber zor koşullarda yaşam mücadesi verirler. Ev sahibi Çetin'e ödenmemiş kira borçları vardır. Çetin ise Zümrüt'ten kira borcu karşılığında Ceylan'ı kuma olarak almak istediğini söyler. Zümrüt böyle bir şeyi asla kabul etmez. Deniz ise evin başıboş çocuğudur. Rıza Baba Zümrüt'ün zor durumuna yardımcı olmak ister.Deniz'e İş bulup çalışmasını sağlar. Deniz'e de baba nasihatı vermeye çalışır. Fkat bu nasihat pek de işe yaramaz. Rıza Baba torunlarına çikolata almak için girdiği marketin soyulduğuna görür. Olaya el koyduğu esnada son anda yüzünü gördüğü, yardım ettiği Deniz'in silahından çıkan kurşun ile Rıza baba yere yığılır.

Arka Sokaklar 408.yeni bölüm ile 1 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında...

**ARKA SOKAKLAR DİZİSİ OYUNCULARI

**

Zafer Ergin (Rıza Baba )

Şevket Çoruh (Mesut )

Özgür Ozan (Hüsnü Çoban)

Oya Okar (Selin Komiser)

Alp Korkmaz (Ali)

Özlem Çınar (Aylin)

Ozan Çobanoğlu (Hakan Çınar)

Boğaç Aksoy (Volkan)

Figen Evren (Suat)

Nazlı Tosunoğlu (Nazike)

Yüsra Geyik (Zeliha)

Furkan Göksel (Metin)

Onur Bay (Tekin)

Manolya Aşık (Şule)

Efe Günay (Haydarberk)

Kerimhan Duman (Tunç)

İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar)

Hülya Çelik (Ayla)

Kaan Uslu (Efe Bebek)

Tunç Oğuz (Arda)

Beste Şamcı (Eda)

Garip Kont

Keşfet


En Çok Aranan Haberler