MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 430. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarında ilgiyle takip edilen Arka Sokaklar dizisinin 430. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Rıza Baba ve ekibi büyük bir operasyona gidiyorlar. Arka Sokaklar son bölüm, dizinin takipçilerini sevindiren gelişmelerle ekrana geldi. Arka Sokaklar son bölüm izleyenler Rıza Baba'nın dönüş haberinin sevincini yaşadı. Peki, Arka Sokaklar 430. yeni bölüm fragmanı gelecek hafta için ne gibi

Arka Sokaklar son bölüm Kanal D'de izleyicilerle buluştu. Türk televizyonlarının uzun soluklu polisiye dizilerinden biri olan Arka Sokaklar son bölümde Rıza Baba ekibe geri döndü. Son bölümün ardından Arka Sokaklar yeni 430. bölüm fragmanı merak edilir oldu. Dizinin yeni bölüm fragmanı gelecek hafta yaşanacaklara dair ışık tutacak. Arka Sokaklar 430. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Rıza Baba ve ekibi büyük bir operasyona gidiyor. Oktay kız kardeşini kurtarabilecek mi?

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Pınar'ın, vurulma haberini alan ekip hastaneye gelir. Ayla ve Ali'ye haber verme işi ise, Aylin ve Hakan'a düşer.

Cezaevinde Rıza ve Oktay'ın samimiyeti ilerler. Oktay sandığımızdan farklı çıkar. Rıza Baba'nın kolu kanadı olur. Mesut ve Hüsnü, Rıza Baba'ya kötü haberi vermeye cezaevine gider. Rıza, neye uğradığını şaşırır. Gözbebeği, hayattaki tek varlığı kızı ve doğmamış torununun hayatı tehlikededir. Bir an önce bir şeyler yapması gerekir. Oktay, Rıza ile yakından ilgilenmektedir; ama Rıza Baba, Oktay'a karşı tam bir güven sağlayamaz.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler