MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arkadaşlar İyidir Tanıtım Fragmanı

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Arkadaşlar İyidir dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı.

O3 Medya imzalı, yaratıcı yönetmenliğini Zeynep Günay Tan'ın, yönetmenliğini ise Deniz Koloş'un üstlendiği Arkadaşlar İyidir dizisi Show TV ekranlarında başlıyor.

Show TV'nin yepyeni yüzlerle ekranda farklı bir soluk getirmeye hazırlanan dizisi "Arkadaşlar İyidir"in ilk tanıtımı fragmanı yayınlandı.
-ARKADAŞLAR İYİDİR"İN JENERİK MÜZİĞİ GRİPİN İMZALI!

-
Türk Pop Müziğinin klasikleşen her nesilde iz bırakan şarkısı "Arkadaş" Show TV'nin yeni dizisi "Arkadaşlar İyidir" ile bir kez daha gönüllerde taht kurmaya geliyor. Dizinin jenerik müziği olan "Arkadaş"ın yeni yorumu Gripin imzasını taşıyor.

Başrollerinde; Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Cankat Aydos'un rol aldığı, genç kadroya; Emre Karayel, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Ece Dizdar ve Ahmet Mekin gibi usta isimler eşlik ediyor. Yaratıcı yönetmenliğini Zeynep Günay Tan, yönetmenliğini ise Deniz Koloş'un yaptığı "Arkadaşlar İyidir"in senaryosunu ise Ekin Atalar yazıyor.

ÜNİVERSİTELİ 5 GENCİN SÜRÜKLEYİCİ HİKAYELERİ!

-
Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği "Arkadaşlar İyidir", üniversiteli 5 gencin aileleri ile ilişkilerini, yaşadıkları çatışmalarını, aşklarını, dostluklarını, heyecanlarını kısacası büyüme hikayelerini etkileyici bir dille ekranlara getirecek. Show TV'nin yeni dizisi "Arkadaşlar İyidir" yakında seyirciyle olan randevusuna çıkacak.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler