MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Laftan Anlamaz 9. Bölüm 4. Fragmanı

Show TV ektanlarında yeni bir bölüm ile ekrana gelmesi beklenen Aşk Laftan Anlamaz dizisi için heyecan dorukta. Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir beğeni ile takip edilen Aşk Laftan Anlamaz 9. yeni bölüm 4. fragmanı seyirciyle buluştu. Dikkatleri üzerinde toplayan sahneleriyle tüm sevenlerini ekran başına kilitleyen Aşk Laftan Anlamaz 9. yeni bölüm 4. fragmanı ve ayrıntılar haberimizde...

Show TV'nin sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz'da bu hafta yaşanacaklar 9.bölüm fragmanında ekranlara geldi. Hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği dizinin yeni bölümünde, Murat, Hayat ve Didem arasında yaşananlar seyircilere soluksuz dakikalar yaşatacak.

-
Bi Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizi Aşk Laftan Anlamaz'ın başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz rol alıyor. Yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar'ın oturduğuı dizi Aşk Laftan Anlamaz her Çarşamba yeni bölümü ile saat 20:00'de Show TV'de!

Aşk Laftan Anlamaz dizisi 9. yeni bölümde Hayat ve Murat bir davette karşılaşırlar.

Aşk Laftan Anlamaz'ın 9. yeni bölümünde Hayat daha fazla paraya ihtiyacı duymadığını ve çalışmaması gerektiğini düşünür. Fakat bunun nedenini Murat'ı artık görmeyeceği olduğunu da hatırlar. Bir türlü kendi aralarında konuşamasalar da, Hayat ve Murat birbirlerine çok aşıktır. İkisi de birbirleri yerine bu aşkı başkalarına anlatıp kendilerini üzmeyi tercih ederler.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ DİZİSİNİN KONUSU

Tekstil İmparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı olan Murat Sarsılmaz (Burak Deniz) Giresun'da dünyaya gelen ve İstanbul'da iki kız arkadaşıyla beraber yaşayan Hayat'la (Hande Erçel) bir tesadüf sonucunda karşılaşır. Karşılaşmalarından sonra Hayat tesadüfen Murat'ın patronluğunu yaptığı şirkette Murat'ın asistanın asistanı konumunda işe başlar. Murat'ın Hayat'la tanışması bir kavgayla başlayıp daha sonra aşkla devam eden keyifli hikayesi konu edilir. Ve Hayat'ın herkesten gizlediği bir sırrı vardır.

KÜNYE

-
Yapımcılığını, Bi Yapım'ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın başrollerini yeni sezonun dikkat çeken isimlerinden Hande Erçel ve Burak Deniz paylaşıyor.

Yapım: Bi Yapım

Yönetmen: Müge Uğurlar

Senaryo: Nuray Uslu, Aylin Eren, Yusuf Kürşad Gürses

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler