MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Yeniden 52. Bölüm Fragmanı

Aşk Yeniden 52. bölümüyle 26 Nisan Salı akşamı FOX TV ekranlarında...

Fox TV ekranlarının ilgiyle takip edilen romantik komedi dizisi Aşk Yeniden,dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle nefes kesti. Heyecanla beklenen Aşk Yeniden 52. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı. Yeni yayınlanan fragmanda olayların ardı arkası kesilmiyor. Fatih ve Zeynep'e şok mektup geldi. İşte Aşk Yeniden yeni bölüm fragmanı ve ayrıntıları haberimizde...

Aşk Yeniden, 2015 yapımlı başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un rol aldığı romantik komedi tadında televizyon dizisidir.Dizinin ilk bölümü 10 Şubat 2015 yılında yayınlanmış ve reyting sıralamasında birinci olarak yayın hayatına iyi bir başlangıç yapmıştır ve 5 bölüm boyunca zirveden inmemiştir. Aşk Yeniden yeni bölümüyle 26 Nisan Salı saat 20.00'da FOX'ta!

AŞK YENİDEN DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Şevket'in teslim oluşunun üzerinden iki ay geçmiştir. Meryem bu süreç boyunca boş durmamış, Şevket'i hapisten çıkarabilmek için bütün yolları denemiş ve halen denemeye devam etmektedir. Hayat; herkes için sanki normal seyrine dönmeye başlamış gibidir. Zeynep'in hamileliği de sorunsuz ilerlemektedir. Selin ve Orhan ise Zeynep'in hamileliğinden etkilenmiş ve çocuk sahibi olmaya karar vermişlerdir. Bunu kutlamak için Zeynep'i de alarak dışarı çıkarlar. Ancak kimsenin hesap etmediği bir durum yaşanacak ve ortalık karışacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler