MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baba Candır 41. Bölüm Fragmanı

TRT 1 ekranlarının eğlenceli dizilerinden biri olan Baba Candır dün akşam 40. bölümüyle seyirciyle buluştu.Sevilen dizinin son bölümünün ardından sezon finali fragmanı ekranlara geldi. Baba Candır sezon finalinde çifte düğün var. İşte Baba Candır 41.bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

Baba Candır'ın keyifli geçen son bölümünün ardından sevenleri yeni bölüm fragmanını merakla bekledi. Baba Candır Pazar akşamı ekranlara gelecek olan son bölüm ile sezon finali yapacak. Sezon finalinde hem duygusal hem de eğlenceli sahneler birarada yaşanacak.

BABA CANDIR DİZİSİNİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

TRT 1'nin sımsıcak aile dizisi 'Baba Candır'ın 40. son bölümünde aluk Ece'yi ve annesini affeder. Haluk'un kaza olayından sonra ortam yumuşar ve Salih, Haluk'a Ece'yi istemeye gelmesini söyler.Ceylan'ın dedesi Emrecan'ı şeflik sınavına sokar. Fakat kız isteme gününde yaşanan aksiliklerin sonu gelmez. Haluk kadersiz olduğunu düşünmeye başlar.

Nermin saçının kırmızıya boyanmasında Müjde'nin işin içinde olduğunu öğrenir ve intikam fitilini ateşler. Levent'in gelişi ortalığı iyice karıştırır. Levent'ten Emrecan'ın başka biriyle evli olduğu öğrenen Mehmet Dede Ceylan'ı alıp Ürgüp'e dönmek ister.

Salih ise Levent'in Ece ile olan ilişkisininden haberdar olur. Salih kendisine yalan söyleyen Ece ve Nermin'e çok kızıp bir süre onları görmek istemez ve istemeyi iptal eder.Salih'in hastağı giderek artar. Adnan Salih'in hastalığını araştırmayı kafaya koyar. Emrecan Ceylan'ı istemek için Mehmet Dede'yi, Haluk Ece'yi istemek için Salih'i ikna etmeye çalışır. Çifte isteme gerçekleşecek midir? Salih Ece'yi affedecek mi? Haluk Ece'yi isteyebilecek mi? Emrecan Ceylan'a layık olduğunu Mehmet Dede'ye kanıtlayabilecek mi? Salih'in sağlık durumu ne olacak ? İşte bütün bu soruların cevabı 6 Haziran Pazar akşamı cevap bulacaktır...

Keşfet


En Çok Aranan Haberler