MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Babam ve Ailesi 6. Bölüm Fragmanı

Kanal D'nin sevilen dizisi Babam ve Ailesi dün akşam 5. son bölümü ile izleyicileri ekrana kilitledi.Ardından heyecanla beklenen Babam ve Ailesi 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Mert, aklındaki kötü planı gerçekleştirecek mi? Nilgün'ün evlenme kararı karşısında Suzan ne yapacak? soruları Babam ve Ailesi 6. bölümünde cevap bulacak.

Suzan'ın hain planını öğrenen Nilgün, Suzan'ı tehdit etti. Kadir, Hasret'in kaçırılması yüzünden dayısıyla karşı karşıya geldi. Başrollerinde Bülent İnal, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci, Caner Şahin rol aldığı Babam ve Ailesi dizisi yeni bölümü ile 17 Ekim 2016 Pazartesi akşamı Kanal D'deydi.
-BABAM VE AİLESİ 5. BÖLÜM ÖZETİ

-
Nilgün, Kemal'in evlilik teklifini kabul eder. Kemal, Nilgün ve çocuklarını alıp İstanbul'a döner. Hasret'i kaçırtanın dayısı Fadıl olduğunu öğrenen Kadir, Fadıl'ın kendileri ile birlikte İstanbul'a gelmesine izin vermez. Suzan'ın, ameliyat sırasında oğlunu öldürtmeye çalıştığını öğrenen Nilgün, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Bunu kendisinden saklayan Kemal'le kavga eder. Sinirleri alt üst olan Suzan, Kemal'in evlenecek olmasının suçunu Mert'e yükler. Bu suçlamanın yükünü kaldıramayan Mert, Kadir'le buluşarak bu işi kökten çözmeye karar verir!

Kemal, yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına, hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler