MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Babam ve Ailesi 7. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranında ilgiyle takip edilen Babam ve Ailesi dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Babam ve Ailesi 7. yeni bölüm'de Suzan intikam için planlarını devreye sokuyor.

Babam ve Ailesi, Faruk Turgut'un yaptığı, yönetmen koltuğunda Nihat Durak'ın oturduğu başrollerinde Ayça Bingöl, Bülent İnal, Ceyda Düvenci ve Sercan Badur'un rol aldığı, 19 Eylül 2016 tarihinde yayınlanmaya başlayan Türk televizyon dizisidir.

-BABAM VE AİLESİ SON BÖLÜM ÖZETİ


Kemal her iki ailesini de bir masanın etrafında toplayarak aralarındaki sürtüşmelerin son bulmasını ister. Nilgün'le evlilik kararının arkasında durur. Suzan görünürde bu evliliğe itirazı yokmuş gibi davranır fakat Nilgün ve ailesine rahat vermeyeceği bellidir. Bu evliliğe engel olamayacağını anlayan Macide Kemal'den habersiz Nilgün'e evlilik sözleşmesi imzalatır. Bu evlilik sözleşmesinden Fadıl sayesinde haberdar olan Kadir'in tavrı ne olacaktır?
-BABAM VE AİLESİ DİZİSİ HAKKINDA

-
Tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbul'da karısı Suzan, çok sevdiği çocukları Mert ve çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi'nin oğlu Mert'in başından geçen bir olay ile Adana'da kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar. Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adana'da gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Ancak gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.

Yapım Gold Production
Yapımcı Faruk Turgut
Genel Koordinatör Ahsen Tüzün
Yönetmen Nihat Durak
Senaryo Onur Uğraş, Murat Uyurkulak
Görüntü Yönetmeni Hüseyin Tunç
Sanat Yönetmeni Özü Doğrucici

Oyuncular Ayça Bingöl (Nilgün), Bülent İnal (Kemal), Ceyda Düvenci (Suzan), Sercan Badur (Mert), Erdem Akakçe (Fadıl), Emel Göksu (Macide), Caner Şahin (Kadir), Eva Dedova (Ece), Sera Kutlubey (Hasret), Can Albayrak (İbo) , Zeynep Doğa Doğuşlu (Çiçek), Hakan Altuntaş (Rıza), Sezin Bozacı (Emine), Ecem Simge Yurdatapan (Yelda), İlker Özer (Kerim), Kubilay Karslıoğlu (Ahmet), Fulya Ünvan (Filiz), Emre Başer (Dr.Orhan), Tuna Kırlı (Spor Hocası), Taygun Sungar (Caner)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler