MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Babam ve Ailesi Tanıtım Fragmanı

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Babam ve Ailesi dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı.

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Babam Ve Ailesi Eylül 2016 da yayın hayatına merhaba diyecek. Kanal D ekranlarının yeni yayın döneminde ekranlara gelecek olan dizi çok iddialı geliyor. Babam ve Ailesi dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu ile yeni sezonda seyircinin beğenisini kazanacağa benziyor. Gold Film imzalı yapım Eylül ayının ortasında ekranlara gelecek. Dizide sevilen yıldızlar ve karakterler rol alacak.
BABAM VE AİLESİ OYUNCULARI!

-
Babam ve Ailesi oyuncu kadrosu birbirinden kaliteli oyuncular yer alıyor. Sercan Badur, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci ve Bülent İnal başrollerinde oynayacağı Babam ve Ailesi tanıtım fragmanı yayınlandı.

Yapımını Gold Film üstlenildi dizinin yapımcılığını Faruk Turgut üstlenirken Nihat Durak da yönetmen koltuğunda oturacak. Senaristliği ise Onur Uğraş ve Murat Uyarkulak yaptığı dizi yeni sezona çok iddialı geliyor.

Dizinini çekimleri Adana'da başlayıp İstanbul'da devam edecek. Adana çekimlerinden oluşan tanıtım fragmanı ekranlara geldi. Babam ve ailes konusu Bir babanın iki aile arasında kaldığı konu ediliyor. Babam ve Ailesi Eylül 2016 Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler