MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bodrum Masalı 15.Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarında merakla beklenen Bodrum Masalı dizisinin 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Pazar akşamları ekranlarda ilgiyle takip edilen dizi Bodrum Masalı son bölümde Ateş ve Aslı arasında romantik anlar yaşandı. Kelebek Su'ya yaptığı jestin karşılığını aldı. Bodrum Masalı 15. yeni bölüm ile Pazar akşamı Kanal D ekranında...

Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı'nda yepyeni gelişmeler yaşanıyor. Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde Su ve Kelebek aşklarını yaşarken onları seyreden kişi kim? Ateş ve Aslı beraber olacaklar mı? Yıldız ve Faryalı eski günlere dönebilecekler mi? Merakla beklenen Bodrum Masalı 15. bölüm fragmanı yayınlandı.

Yapımcılığını TMC Film - Erol Avcı'nın, senaristliğini Başar Başaran, Emre Özdür üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu, başrollerini ise Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmi Cem İntepe, Dilan Çiçek Deniz, Ezgi Şenler ve Bora Cengiz'in paylaştığı Bodrum Masalı dizisi 15. yeni bölümüyle 4 Aralık Pazar akşamı saat 20.00'da Kanal D'de.
-BODRUM MASALI DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

-
Bodrum Masalı'nın 14. bölümünde Evren, Faryalı'yı kurduğu tuzağa çekmiş, ondan hesap sormayı planlamaktadır ancak işler umduğu gibi gelişmeyecektir. Ateş, Aslı ve Kelebek, Su'nun hayalini gerçekleştirmek üzere Cahit'in inşaatından malzeme indirmiş ama yakalanmışlardır. Onları izleyen bir çift göz daha vardır. Alara ise, planlarını bozmak için harekete geçildiğinden habersiz zaferine hazırlanmaktadır. Hepsi Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde olacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler