MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bodrum Masalı 2.Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Bodrum Masalı 18 Ağustos'da yayınlanan ilk bölümüyle herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Yeni bölüm fragmanı da yayınlanan Bodrum Masalı 2.bölümüyle 25 Ağustos Perşembe günü ekrana gelecek. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Bodrum Masalı 2.bölüm ve ilk bölümde yaşananları sizler için derledik.

Ateş, babasının sakladığı sırrı öğreniyor mu? Evren, bu durumun üstünü kapatabilecek mi?

Çok zengin bir hayat yaşarken, ailenin babası Evren'in hırsı yüzünden iflasa sürüklenen Ergüven ailesi, bir gün içinde yoksullukla tanışır. Evren, Yıldız ve çocukları Ateş ile Su Ergüven için tek çıkış yolu, Bodrum'a dönmek ve yıllar önce hayata başladıkları oteli işleterek, her şeye baştan başlamaktır.

Yıldız gençlik aşkı Faryalı ile yıllar sonra karşılaşırken, Ateş ve Su da zengin sevgililerinden uzaklaşmak zorunda kalırlar. Alıştıkları zengin yaşamı geride bırakan Ergüvenler, parasızlıkla ve Bodrum'un bilmedikleri yeni bir yüzü ile tanışırlar. Evren'in gizli metresi Gözde'nin tam karşılarındaki eve yerleşmesi aile için yeni bir tehdit olacaktır.

"Nasıl yaşayacağız biz burada?" harap evin önünde duran Su'nun ailesine sorduğu bu soru, Ergüvenlerin yeni mücadelesinin başlangıcıdır aslında…

Keşfet


En Çok Aranan Haberler