MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bodrum Masalı 6. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarında heyecanla takip edilen Bodrum Masalı dizisinin 6. bölüm fragmanını yayınladı. Dün akşam 5. son bölümü ile ekrana gelen Bodrum Masalı dizisinde Evren'in planı Faryalı'yı iyice köşeye sıkıştırdı. Bodrum Masalı son bölümde yaşananlar ve 6. bölüm fragmanı haberimizde bulabilirsiniz..

Bodrum Masalı dün akşam nefes kesen bir bölüm ile ekranlara geldi. Bodrum Masalı dizisinin yeni bölümünde Faryalıyla Yıldız arasında yaşananlar diziye damgasını vurdu. Cahit ise Uzay'ın yardımı ile Alara'yı buluyor. Ateş ile yüzleşen Cahit arasında tansiyon iyice yükseldi.-

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

-
Cahit, Uzay'da desreğini alarak Alara'ya ulaşır. Ateş'ten hesap sormak niyeti ile harekete geçer. Yıldız, Ateş'i korumak uğruna Ceyda ve Cahit ile de mücadele edecektir. Şule, Faryalı'nın Yıldız'a hala aşık olduğunu düşünür. Kıskançlık içinde ne yapacağına karar vermeye çalışır. Faryalı ise Evren'in otelin aleyhinde anlar ve Evren'e karşı tavır alır. Evren, planlarını gerçekleştirebilmek ve otelde söz sahibi olmak için çabalamaktadır. Bu uğurda herkesi ve her şeyi karşısına almaya hazırdır.

Kelebek, uzun zamandır boş duran bir plaja kafe açma hayali kurmaktadır. Bu hayaline Ateş, Su ve Aslı da ortak olurlar ancak bu iş zannettikleri kadar kolay olmayacaktır. Uzay ve Cenk'in de bu girişimi baltalama istekleri gençlerin masum girişimini iyice zorlaştıracaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler