MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cesur Yürek 2. Bölüm Fragmanı

Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen 'Cesur Yürek' dün akşam ilk bölümü ile Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıktı.

Başrollerinde Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal ve Ruveyda Öksüz'ün yer aldığı Show TV'nin yeni dizisi Cesur Yürek 1. bölümü seyircileri ekranlara kilitledi. Cesur Yürek, kendi halinde bir balıkçıyken adalet dağıtan bir kabadayıya dönüşmüştür. Ömer Korkmaz'ın hikayesiyle milyonları ekrana bağlayan Cesur Yürek'in 2. bölüm fragmanı yayınlandı.
-CESUR YÜREK İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

-
Seyirci ile ilk randevusuna çıkan Cesur Yürek'te olaylar şöyle gelişti: İstanbul'un balıkçı mahallelerinden birisinde, sıradan bir hayatı olan Ömer, askerden döndüğü zaman mahallesinde çok sıra dışı bir durumla karşılaşır: Balıkçı teknelerini, uluslararası bağlantıları olan bir mafya grubu, insan, silah ve uyuşturucu kaçakçılığı amacıyla kullanmaya başlamıştır.

Kimi balıkçı arkadaşları para karşılığında, kimileri de şantaj ve zorla bu şebekeye çalışmaya zorlanmışlardır. Ailesinin ve arkadaşlarının itibarını, sahip oldukları her şeyi kaybettiklerini gören Ömer, buna kayıtsız kalamaz. Bu mafya oluşumuna karşı savaş açmaya karar verir. Bu yolda yalnız değildir. Yıllar sonra mahalleye geri dönen, genç ve idealist avukat Berrin de Ömer'in bu yoldaki en büyük destekçisi olacaktır...
-CESUR YÜREK OYUNCULARI

-

ONUR TUNA/ÖMER

-

HÜSEYİN AVNİ DANYAL/TATAR AHMET

-

RÜVEYDA ÖKSÜZ/BERRİN

-

SAYDAM YENİAY/ENVER

-

HAKAN YUFKACIGİL/İSKENDER

-

-

RIZA AKIN/HARBİ

-

İSMAİL HAKKI/HAMZA

-

SULTAN ULUTAŞ/ARZU

-

ZEYNEP KORKMAZ/ECE
------------------

Vitrin


En Çok Aranan Haberler