MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çifte Saadet 11. Bölüm Fragmanı (Final)

Çifte Saadet 11. bölümüyle (Final) 16 Nisan Cumartesi akşamı FOX TV ekranlarında...

Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayan aile komdei dizisi Çifte Saadet,final bölümüyle Cumartesi akşamı ekranlara gelecek.

Başrollerini Şebnem Bozoklu, Fikret Kuşkan ve Dolunay Soysert'in yer aldığı Çifte Saadet dizisi reytinglerde düşüş yaşayınca erken final kararı alındı. Çifte Saadet dizisi 13. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek. Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin son bölümü reytinglerde 21. AB grubunda ise 10. olmuştu.

Şubat ayı başlarında izleyiciyle buluşan Çifte Saadet'in yönetmen koltuğunda Bora Tekay yer alıyordu.

ÇİFTE SAADET DİZİSİ GENEL KONUSU NEDİR?

Çocukluk aşkı olan Konya'lı Metin (Fikret Kuşkan) ve Perihan (Şebnem Bozoklu) İstanbul'a kaçıp evlenmiştir. Küçük bir bakkal dükkanı açmış, üç de çocukları olmuştur. Perihan, en küçük çocukları Mert 6 aylıkken, arkadaşının kına gecesine gitmek için evden ayrılır, otobüsün kaza yapması sonucu kendisinden bir daha haber alınamaz.

Yıllarca Perihan'ın yasını tutan Metin, 6 sene sonra Hülya'yla (Dolunay Soysert) evlenmiş fakat Perihan'ı da hiç unutamamıştır. Hülya'dan da bir oğlu olan Metin'in ilk aşkı Perihan, kazadan sonra hafızasını kaybetmiş ve 12 yıl boyunca adını bile bilmeden bir rehabilitasyon merkezinde yaşamıştır.

Hikayesinin başlangıcı 2003 yılına uzanan Çifte Saadet, Konya'lı mutlu bir çiftin hayatını ve büyük değişimlerini ele alıyor. Metin (Fikret Kuşkan) ve Perihan (Şebnem Bozoklu) genç yaştan beri arkadaş olan ve sonunda evlenip iki çocuk sahibi olan, iş bulma arzusu ile İstanbul'a gelerek küçük bir bakkal açıp kendilerine yeni bir hayat kuran bir çifttir.

Hikaye Perihan'ın bir gün Bursa'ya gitmesiyle değişir. Otobüste geçirdiği bir kaza sonrası Perihan'ı kimse bulamaz, bu korkunç kazadan kurtulan da yoktur. Bu haberle sarsılan aile yıllar geçtikçe Perihan'ın yokluğuna alışır ve hayata devam etmeye çalışır. Bu korkunç olayın ardından 13 sene geçer, Metin tekrar evlenmiş ve çocuklar büyümüştür, üstelik Metin'in yeni eşi Hülya'dan (Dolunay Soysert) bir çocuğu daha olmuştur. 13 senedir geçmişe dair hiç bir bilgisi olmayan ve bir rehabilitasyon merkezinde yaşayan Perihan, kim olduğunu hatırlar ve evine geri döner.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler