MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş 'Ertuğrul' 60. Bölüm Fragman

TRT 1 ekranlarında çok heyecanlı bir bölümle ekranla gelen Diriliş Ertuğrul dizisinin 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam yayınlanan 59. son bölüm ile izleyiciyle buluşan Diriliş 'Ertuğrul' dizisinde Sadettin Kopek ve Ertuğrul arasında yaşanan kapışma geceye damga vurdu.İşte Diriliş Ertuğrul 60. bölüm fragmanı ve ayrıntıları...

Her hafta olduğu gibi bu haftada Diriliş 'Ertuğrul' seyircileri ekrana kilitledi.Gümbür gümbür bir bölümle heyecan dolu anlar yaşatan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde, Gündoğdu ve Ertuğrul arasında yaşanan gerginlik an ve an artarak devam etti.

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizisi Diriliş 'Ertuğrul'un 59. son bölümünde Yiğit'in, Ertuğrul'a gönderdiği mektup gerçeklerin ortaya çıkmasına neden oldu. Yiğit, Turgut ve Dündar'ı kurtarmak için, bu böyle bir oyuna başvurduğunu kaleme aldı. Ertuğrul, hiç vakit kaybetmeden Saadettin Köpek'in oyununu bozmak için yola çıkar. Amacı Yiğit'de kurtarmaktır.Turgut ise Yiğit'in kendisine yardımcı olmasıyla isyancıların ellerinden kaçmayı başarır. Ertuğrul, isyancıların karşısına çıkarak yaptıklarının hata olduğunu ifade eder.

Saadettin Köpek,Ertuğrul'un Yiğit'in yanına geldiğini duyunca deliye döner.İsyancı beylerin karargâhına baskın düzenler. Bu baskında Yiğit göğsünden yara alır.Ancak Ertuğrul ve alpleri bu saldırıdan kurtulmayı başarırılar.Öte yandan Tuğtekin, Noyan'ın tuzağına düşmekten kurtulamamıştır. Noyan'ın hayin oku Tuğtekin'i ağır bir şekilde yaralar.Ertuğrul'un yakalanması emreden Saadetin Köpek, askerlerine obaya yönlendirir.

Bu olumsuz gelişmler karşısında Tuğtekin ve Gökçe obaya getirilir.Gökçe yaşamını yitirmiş, Tuğtekin ise ağır yara almıştır.Yaşaman gelişmeler obada kaosa neden olur. Ertuğrul her şeye rağmen obaya gelir. Sungur Tekin ile ateşli bir tartışmaya tutuşur. Bu esnada Tuğtekin hayatını kaybeder.Ertuğrul, gözyaşlarını tutmaz ve intikam yemini eder. Bu sırada Alplar ise kervansaraydan çıkan Boğaç'ı ele geçirirler.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler