MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş 'Ertuğrul' 61. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul dün akşam ekrana 60.son bölümü ile Çarşamba akşamının galibi oldu. Sevilen dizi son bölümünün ardından hemen 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Diriliş Ertuğrul'un 61. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntıları haberimizde...

TRT'nin ilgiyle takip edilen dizisi 61. bölümü ile sezon finali yapacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

TRT 1'nin sevilen dizisi Diriliş "Ertuğrul"un 60.bölümünde Ertuğrul, Noyan'ı ele geçirerek bir kez daha Saadettin Köpek'in planlarını alt üst etmiştir. Ertuğrul, Noyan'ı öldürmez.Turgut'da öldürmesine de engel olur.Bu karara Turgut çıldırtır.Turgut hem Ertuğrul'un yanından hem de obadan ayrılır. Ertuğrul'un ise Noyan üzerinde planları vardır.Noyan ve Boğaç'ın Ertuğrul tarafından yakalandığını öğrenen Saadetin Köpek, telaşa kapılır.Noyan ve Boğaç konuşursa Saadetin Köpek'in bütün kirli işleri ortaya çıkacaktır.Tuğtekin ve Gökçe'nin ölümü obada yas havası yaratır. Bunun yanında, Dodurgalılar Tuğtekin Bey'in yerine kimin geçeceği konusunda çalışma başlatmışlardır.
Artuk ve Akça Bey'in aday olduğu seçim çekişmeli geçer. Akça Bey Saadetin Köpek'in desteğiyle Dodurgalılar'ın yeni beyi olmuştur. Ertuğrul, Sultan'a uğramadan önce Halime'yi almak için obanın yolunu tutar. Sungur ise Gündoğdu'dan yardım alarak Yiğit'in peşine düşmüştür. Yiğit'in yerini tespit eden Sungur Tekin'le, alplar arasında kavga çıkar. Obadan dönen Ertuğrul, Noyan'ın canına kıyar. Sungur Tekin'in şehzadeyi öldürmesine engel olmak ister fakat çıkan kavgada Sungur Tekin, ağır bir yara almıştır.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL HAYRANLARINA MÜJDE

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ, verdiği mülakatta "Diriliş bitiyor" iddialarının doğru olmadığını söyleyerek, Diriliş'in Orhan ve Osman'a kadar devam etmesini istediğini ifade etti.

Mehmet Bozdağ, "Diriliş bitiyor" şeklinde öne sürülen iddiaları karşısında, "Bu tür söylemler doğru değil. Diriliş 3 sezon olarak tasarlanmıştı. Niyetim Osman ve Orhan'a kadar devam etmek. Bir kuruluş hikâyesini anlatmak istiyorum" dedi.

"Osmanlı Devleti'ni kuran kadro nasıl bir ruh dünyasına sahip, nasıl bir zihin dünyasına sahip, nasıl bir jeopolitik algısı var gibi temel sorulara verdiğim cevaplar var. Bunları anlatmak istiyorum" diyen Bozdağ, Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak, "Diriliş Orhan" ve "Diriliş Osman" dizilerinin de müjdeli haberini verdi.

İki yıldır Alparslan filmi üzerinde çalıştığını ifade eden Bozdağ, "Alparslan dizi değil film olacak. Hayallerimi bu film süslüyor" dedi.

Bunun yanında Diriliş Ertuğrul'un film olacağının müjdeleyen Bozdağ, "Dizilerde süreler maalesef 120 dakika olduğu için istediğimizi istediğimiz zaman diliminde, 1 haftada anlatamıyoruz. Çok büyük bir savaş sahnesi çekmek istiyoruz. Savaş sahnesinin bol olduğu büyük mücadelelerin olduğu bir film çekeceğiz." ifadelerini kullandı.

Malazgirt filminin ne zaman gösterime gireceğinin belli olmadığını, sadece senaryosunun yazıldığını belirten Bozdağ, "Peki aklınızda bir Alparslan var mı?" sorusu üzerine, "Var tabi ki ama sürpriz" cevabını verdi.

"Bir çok tarihi proje zihnimi meşgul ediyor. İçimdeki deli taylar rahat durmuyor. Bakalım kısmetimiz de hangi projeyi yapmak var" diyen Bozdağ, Malazgirt, Oğuz Kağan Destanı, İmam Maturidî, İmam Hanefî hazretleri, Hazret-i Peygamber ve Sahabe dönemiyle ilgili filmi yapmak istediğini sözlerine ekledi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 60. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Keşfet


En Çok Aranan Haberler