MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş 'Ertuğrul' 62. Bölüm Fragmanı

TRT 1 ekranlarında nefesleri kesen ve reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul yine Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olacak. Diriliş Ertuğrul'un 62.bölüm fragmanı yayınlandı.

Diriliş Ertuğrul dizisinin heyecanla beklenen 3. sezonu başlıyor. 26 Ekim Çarşamba günü ekrana gelecek 62. bölüm fragmanı yayınlandı.

Diriliş Ertuğrul yeni sezonu ile ekranlara geliyor.26 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00'da başlayacak 63. bölüm ile izleyenlerin hasreti sona eriyor. Bir milletin dirilişine günler kala, dizinin hayranları yeni bölüm fragmanı ile heyecanlandı.

Diriliş Ertuğrul 3. sezonunun başlamasını heyecanla bekleyen izleyiciler için yayın tarihi belli oldu. Sette yaşanan bir kazadan dolayı geciken 62. bölüm önümüzdeki çarşamba günü ekrana gelecek.

Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ , 2 sezondur devam eden hikayenin dışında, başka bir hikaye ile 26 Ekim'de izleyici karşısına çıkacaklarını söyledi. Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Bozdağ "Ertuğrul" karakterinin yeni sezonda Kayı beyi olduğunu aktaran Bozdağ, "Ertuğrul Bey'in yolculuğunda başka bir hikaye başlayacak. Biraz gecikmeli gibi oldu ama yeni sezona başka bir hazırlıkla başlıyoruz. Yeni mekanlar, yeni obalar oluşturuldu. Yeni konseptler oluşturuldu ve yolculuğumuzda Bilecik Söğüt'e doğru gidiş var ve bu yıl da Ankara Karacadağ'daki hikayeleri ekrana getirmeye çalışacağız." dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler