MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 37. Bölüm Fragmanı

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 37. yeni bölüm için nefesler tutuldu. Merakla beklenen sevilen dizinin 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın bir an bile olsun hiç bitmediği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 37. yeni bölümde Meryem ne yapacak? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman ve Tarık Ünlüoğlu'nun paylaştıkları aksiyon, devlet ve mafya dizisidir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ile bu akşam saat 20:00 da ATV ekranında olacak. İzleyici şimdiden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için nefeslerini tuttu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı bugün yayınlandı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Üzerinden yirmi yıl geçmesine rağmen küllenmeyen Emine ve Fikret aşkı gündemin tam ortasına yerleşir. Tipi'nin ablasına olan öfkesini dindirmek hiç de kolay olmayacaktır. Yaşananlardan sonra, Fikret vasıtasıyla Ünal Kaplan'ın oyunlarını ortaya çıkarmayı amaçlayan Hızır Çakırbeyli'nin planları sekteye uğrar. Neyse ki devletin yardımıyla Özkan'la ilgili şüpheleri haklı çıkaracak kanıta ulaşılır. Bu süreçte Ünal Kaplan'ın silah sevkiyatıyla ilgili planları da yoğunlaşacaktır. Emine'nin yaşadıkları kadınların kendi hayatlarıyla ilgili korkularının artmasına neden olur. Erkeklerin dünyasında var olabilme, ayakta kalabilme çabası Nazlı'yı yormuştur artık. Gitme fikri kafasına iyice yerleşmeye başlar. Meryem'in büyük arzusuna ulaşması an meselesidir belki de…

KISACA KONUSU

Hızır Çakırbeyli genç yaşından itibaren yeraltı dünyasının içindedir. Yeraltı dünyasının içinde büyüyen Hızır yaşadığı dünyanın ne demek olduğunu iyi bilir. Alemde adı Hızır Reis diye geçmektedir. Genç yaşta kaybettiği abisinin yerine bir mafya masasına oturmuştur ama bilmediği birşey vardır abisini öldüren adam masanın lideri Ünal Kaplan'dır. Masa Kaçak yoldan silah üretip sattığı için devlet Ünal Kaplan'la anlaşma yapmak ister fakat bir sonuç alamaz.

Devlet bu sefer Hızır Çakırbeyli ile bir anlaşma yapmak ister. Ünal Kaplan'ın yerine onu oturtmak ister. Son bölümlerde diziye katılan Viktor, Ünal ve Hızır arasındaki mücadele dizinin temel konusudur. Ayrıca Hızır-Meryem-Nazlı aşk üçgeni de dizinin diğer konusudur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler